Kleine muziekinstrumenten ben ik opzoek naar waar kan ik deze kopen?Zie uitleg

Ik ben opzoek naar kleine muziekinstrumenten ik ben al in het bezit van een mondharmonica,tamboerijn,eitjes zit rijst in denk en een kazoo.

Nu ben ik in een muziekwinkel geweest maar daar hadden ze nog een koebel en dat was het wel zo'n beetje.Ik heb ook gezocht op internet maar kon niks vinden , misschien kunnen jullie mij helpen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer ook eens een xenos en een wereldwinkel. Toegevoegd na 27 minuten: Als het niet professioneel hoeft, de speelgoedzaak is dan ook een optie

Ga eens in een wereldwinkel kijken, misschien hebben die nog n kleine tamtam ofzo, triangel kan ook nog, maar die zul je in een muziekwinkel moeten zoeken, xylofoon hoeft ook niet zo groot te zijn dacht ik

bij ikea hebben ze vaak ook van die setjes (belletjes, tamboerijn en xylofoon)

Wat dacht je van: - sambaballen - een melodica - een blokfluit (of ander soort klein blaasinstrument) - zo'n chinees handtrommeltje waar Daniel-san in karate kid 2 (die in japan toch) zo mee bezig is, een stokje met een piepklein trommeltje en twee touwtjes aan de zijkant met een kraal aan het einde - een kleine rasp - een triangel ... en zelfs uit een iphone kan een boel geluid komen :D

Je hebt kleine fluitjes zoals de occarino of de tin whistle en voor slagwerk dingen als schellenstokjes of castagnetten. Als je zoekt onder percussie instrumenten/ percussion instuments kom je vast veel meer tegen.

Bij betere speelgoedwinkels hebben ze vaak ook nog wel leuke instrumenten. En verder kun je zoeken op Orff-instrumenten, zie link Toegevoegd na 52 seconden: Die boomwhackers zijn heel leuk!

Bronnen:
http://www.musicstore.com/nl_NL/NLG/Drums/...

Zoals Haivon al zegt: zoek op Orff-instrumenten en kijk ook eens bij de grotere muziekinstrumentenwinkels met slagwerkafdeling (Feedback b.v.) en slagwerkspeciaalzaken. Zie Bron.

Bronnen:
http://drummen.startpagina.nl/

Kleine rainsticks en kleine oceandrums zijn ook erg leuk. Alleen geen idee waar je ze kan kopen. Misschien in grote 'new age winkels'.

ga eens naar een goeie muziekwinkel en vraag daar naar een mondharp. dit is een klein handzaan instrument dat je tegen je tanden houdt, met 1 vinger beweegt je de menbraam. je hoort dan een geluid dat veel in tekenfilms en western gebruikt wordt. kijk ook eens op you tube en google

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100