dit is misschien een beetje een lompe vraag, maar toch stel ik hem. Weet iemand waar ik een (licht) bruine stropdas met rode stippen kopen kan?

op het internet kan ik deze gewoon niet vinden, terwijl ik de stropdas wel eens gezien heb..iemand die dit weet ben ik echt heel erg dankbaar!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

't Zal niet mee vallen! Ik weet niet hoe belangrijk het voor je is, maar is er niemand in je omgeving die er een voor je kan maken, ik denk nl. dat stof in de genoemde kleuren makkelijker te vinden zal zijn dan een kant en klare stropdas. (misschien heb je niets aan dit antwoord, maar ik probeer met je mee te denken...). Succes!

als je hem niet kan vinden, zal t moeilijk worden...je zou anders zelf een stropdat kunnen laten bedrukken in je eigen smaak en ontwerp.. Toegevoegd na 30 seconden: stropdat...moet stropdas zijn

Heb allerlei sites voor je bekeken, maar ook niks gevonden. Was het een echte das of een feestartikel? ik zou je adviseren om gewoon bij stropdas verkopende winkels naar binnen te lopen. Wie weet hangt er ergens één? Succes!

Misschien kan je er eentje huren bij een verhuurbedrijf.... en misschien kan je daar dan vragen waar zij m gekocht hebben. Wie weet....

Ook ik heb allerlei sites bekeken en heb wel iets gevonden maar twijfel toch of je dit zoekt. Via de link kun je bestellen. Ik ben benieuwd :-)

Bronnen:
http://www.cheap-neckties.com/contact_us.php

Is dit wat je zoekt? (Ik ben kleurenblind, dus zie niet precies welke kleur de stippen zijn)

Bronnen:
http://www.dassenonline.nl/stropdas-lichtb...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100