Het songfestival (voor zover je het al belangrijk vindt):Naar aanleiding van onderstaand bericht, dat breed in de media is verschenen:

Gordon dreigt het Eurovisie Songfestival te boycotten als een aangekondigde homodemostratie in Moskou wordt neergeslagen.

De Russische belangenverenging voor homo's gaat op de finaledag, 16 mei, in Moskou demonstreren.
Het is bekend dat de Russische politie vaak hard optreedt tegen homodemonstraties.

De andere toppers Jeroen van der Boom en René Froger wachten de finaledag rustig af.
(Bron: www.spitsnieuws.nl)

Dan nu de vraag:
Hij maakt hiermee een statement.
Eens of oneens?
(En als hij zich terugtrekt moeten de andere 2 dan solidair zijn?)

S.v.p. niet aankomen met reacties als "het hele festival interesseert me niet" of "ik kijk toch niet", of andere antwoorden om alleen maar puntjes te scoren.

Weet jij het antwoord?

/2500

Oneens. Goedkope stunt en een poging om ondanks dat waardeloze liedje toch nog het nieuws te halen. Dat de Russen niet echt tolerant zijn tegenover homosexualiteit, wist Gorden allang. Maar nu iedereen begint in te zien dat het met dat nummer niks wordt, moet hij op een andere manier scoren. Gordon had nooit moeten gaan. En Nederland had een ander liedje moeten kiezen.

Een stomzinnige actie. Hij weet dat dit al jaren zo gebeurt in Rusland. Als hij tegen het regime en hun handelen is had hij niet naar Rusland moeten gaan. En niet nu een paar dagen van te voren in ene gaan roepen dat hij er tegen is. Alsof 1 man het verschil daar kan maken. Het eigen volk wordt voor minder naar Siberie gestuurd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100