Krijgen BN'ers er voor betaald om deel te nemen aan realityshows als Expeditie Robinson en Wie is de Mol?

In tegenstelling tot "normale" mensen? Zoja, hoeveel en waarom?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb juist begrepen dat de mensen die meedoen aan exp robinson na de samensmelting juist wel per dag een bedrag krijgen. Niet heel riant maar wel iets.

Dat denk ik zeker, over het algemeen doet een BNer niets voor niets.

De winnaar van Expeditie Robinson gaat naar huis met de prijs van 50.000 euro. De andere deelnemers zullen ook wel geld krijgen niets voor niets zo gaat dat nu eenmaal bij BN ers, en ze krijgen er nog een gratis leuke reis bij wat wil je nog meer. Niet verkeerd dus.

ik neem aan van wel: de reden kan zijn A: anders gaan ze bij de concurent werken waar ze wel betaald worden. B ze trekken veel kijkers, dus ze verdienen zichzelf wel terug

Ik volg wie is de mol al een tijdje. En heb nu al 3 interviews gelezen dat de bn'ers die meedoen aan wie is de mol geen geld krijgen om mee te doen met het programma. Inclusief de hele reis moeten ze alles zelf betalen. Zo hebben ze wel een leuke reis naar een ver land en zijn ze even 3 weken met vakantie geweest. Bij alle andere programma's zal een bn'er gevraagd worden mee te doen aan het programma en daarvoor betaalt krijgen. Zo kunnen ze lekker bijverdienen . Omdat ze nou eenmaal bn'er zijn en niet voor niets iets gaan doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100