Welk TV-programma heeft de minte kijkers getrokken op de Nederlandse televisie?

Tv-programma's die in heel Nederland Uitgezonden worden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor zover ik kan vinden moet dat Snafu tv zijn van Robert Jensen. Het kijkers aantal varieert tussen de 241000 en de 163000. Dat bedroevend laag te noemen is. Toegevoegd na 1 uur: Als ik kijk in mijn reactie Zie ik dat via de onderstaande link nog veel meer programma's zijn die minder scoorden als Snafu tv. Dat zijn wat mij betreft toch wel de slechtst bekeken Nederlandse tv-Programma's http://www.kijkonderzoek.nl/component/Itemid,45/option,com_kijkcijfers/file,dp-0-1-0-p

Hier zal je het ongetwijfeld moeten kunnen vinden.

Bronnen:
http://www.kijkonderzoek.nl/

Dat zijn alle programma's van de TV-zender "Het Gesprek". Er keken zo weinig mensen, dat ze naar verloop van tijd maar gestopt zijn om het te meten. Ze hebben nu uitstel van betaling en zullen binnenkort wel de lucht uitgaan.

Bronnen:
http://www.hetgesprek.nl/

Volgens mij kan je deze vraag niet zo beantwoorden. Er zijn talloze programma's die een kijkcijfer van 0 hebben (dus geen meetbare hoeveelheid kijkers), denk hierbij aan de herhalingen in de ochten op Nederlands 1 en 2 in een normale schoolweek. Ik denk dat het daarom beter is om je vraag in te perken tot primetime, dus bv tussen 19.00 en 23.00 's avonds. Daarnaast kan het zo zijn dat een programma met slechte kijkcijfers het heel goed doen in de doelgroep. Bijvoorbeeld kunstprogramma's (ook: boeken, opera enz) maar ook Teleac scoren absoluut gezien vrij laag, maar in de doelgroep (zoals grachtengordel, hogere opgeleiden etc. resp. de Teleac-cursisten) heel goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100