Waarom biedt Ziggo nu opeens wel SciFi channel aan?

Nadat jarenlang mensen erom gevraagd te hebben, ettenlijke mails en petities, kan ik sinds gisteren opeens SciFi channel ontvangen. Wat ik als sf fan behoorlijk cool vind!

Echter waarom heeft dat nu zolang moeten duren? Was het een financiële kwestie die opeens is opgelost? Een organisatorische? Ik begrijp er niets van!

Er zijn volgens mij veel meer sf fans dan degene die van oude sport houden en daar heb ik geloof wel 3 zenders van. Of wat dacht je van de clipjes zenders, daar heb ik er al 10 van. Onbegrijperlijk!

Wie verlicht mijn pad?

Weet jij het antwoord?

/2500

Centenkwestie, vermoed ik. Misschien hebben jouw acties wel geleid tot hun beslissing. Ik wil je trouwens niet teleurstellen maar er is heel veel slechte sci-fi op de Sci-fi channel. Laatst Killer Clowns From Outer Space; deze film was een voorlopige dieptepunt...

Waarschijnlijk doordat het aantal mensen dat hier interesse in had een bepaalde drempel bereikt hebben, waardoor het interessant wordt voor Ziggo en de adverteerders. Enne... persoonlijk zie ik liever de oude sportfragmenten dan de groene mannetjes die de aarde bedreigen, maar ieder zo zijn smaak.

Het werd commercieel haalbaar... Dus konden ze het niet laten het nu wel door te gaan geven... Dat laat zien hoe zo´n bedrijf te werk gaat, alleen eigen belangen tellen en klanttevredenheid is alleen maar een issue als ze bij KASSA op tv moeten komen, en dan nog maakt het ze geen r**t uit, want als ze op tv komen bij KASSA is dat toch allemaal reclame, kostenloos reclame... Ze maken nu meer winst... daarom...

Ze moeten ervoor betalen om het door te kunnen geven. Ze zijn lang in onderhandeling geweest en eindelijk is de kogel door de kerk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100