Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Welk kinderprogramma zoek ik?

Het gaat over een Nederlands programma met een hond en een jongen. Die beantwoorden vragen van kinderen vooral over techniek en wetenschap. Ik herinner mij een proefje waar ze uitzochten welke smarties groene kleurstof hadden. De jongen lustte heel graag smarties/ mnm's. Voordat ze een proefje gingen doen zei de jongen altijd "check check dubbelcheck". Ik heb al van alles opgezocht, maar vind het nergens terug. Hopelijk weet iemand hier welk programma ik bedoel.

een jaar geleden
in: Televisie
1.8K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Dat is het programma Professor Dr. Testkees (van Schooltv).

Wat je zoekt, komt voor in de aflevering Kleuren Mengen. Zie https://basisonderwijs.online/professor-dr-testkees-schooltv-alle-afleveringen.html.
(Lees meer...)
Toegevoegd op 22 juli 2022 19:10: afbeelding
Plaatje bij antwoord
Antoni
een jaar geleden
Amadea
een jaar geleden
En te zien op https://www.npo3.nl/prof-dr-testkees/
Antoni
een jaar geleden
@Amadea, via jouw link krijg ik een foutmelding. Bedoelde je deze link: https://www.npo3.nl/prof-dr-testkees/POMS_S_NTR_100440 ?
Jadeke
een jaar geleden
Hartelijk dank. Dit zocht ik inderdaad.
Antoni
een jaar geleden
@Jadeke, leuk dat ik het goede programma heb gevonden! Ik kende het overigens nog niet, maar het is best grappig en boeiend.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding