Pompy de robodol en Quantum leap, Is er iemand die ze wel kent?

Ik herinner mij 2 series van vroeger. Maar niemand die ze nog kent. Bij pompy was er nummer van Willeke alberti, samen zijn dacht ik.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tuurlijk! Pompy was een van de helden van mijn kleine broertje. Quantum Leap heb ik zelf helaas nooit gezien. Maar dit is je kans: Quantum Leap kun je momenteel bij Bol.com met vette korting kopen en ook Pompy is daar verkrijgbaar.

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_Leap_...
http://nl.wikipedia.org/wiki/Pompy_de_Robodoll

pompy ken ik niet maar quantum leap wel.

Quantum Leap herinner ik mij wel. Dat was een erg leuke serie, me Scott Bakula in de hoofdrol (die later captain Archer zou spelen in Star Trek Enterprise). Met All en Ziggy. en allerlei avonturen door de tijd heen, met allerlei historische figuren die zomaar voorbij kwamen. Ik vond het altijd erg leuk. Toegevoegd na 4 minuten: Pompy had ik nog nooit van gehoord.

Naar "Quantum leap" heb ik altijd graag gekeken. Eén aflevering kan ik mij herinneren dat hij in de spiegel kijkt en verbaasd ziet dat hij een stevige zwarte man is (maar in de kamer zie je hem gewoon als zichzelf, een slanke blanke man). Er is informatie over de serie te vinden op http://www.sfseries.nl/content.php?id=270. En nog veel meer op http://www.quantumleap-alsplace.com/mainpage_nl.htm en http://www.imdb.com/title/tt0096684/. Maar "Pompy de robodoll" heb ik nooit gezien. Wel leuk om te lezen op http://www.veronicastory.nl/pompy-de-robodoll/ dat de serie door Tom Manders jr. gemaakt werd. Dat is dus de zoon van Dorus!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100