Is "mijn vieze vette vervelende verloofde " scripted reality" ofwel geheel geacteerd?

zoals the young ones op veronica en achter gesloten deuren op net 5.

zat net een stukje te kijken en kreeg het idee dat de zogenaamde familie zowel als het bruidspaar acteurs zijn.

dus dat het programma in het geheel uitgeschreven is en word "verkocht" als reality

op wiki kon ik niet vinden of het scripted reality is

Toegevoegd na 15 minuten:
voor de duidelijkheid ik bedoel dus dat bruid ook een actrice is en de bruidegom een acteur die dan weer een acteur speelt.

het kwam namelijk zo nep op me over dat ik graag zou weten of het geheel een hoax is wat word verkocht als reality vanuit het oogpunt van de bruid.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Laura is zelf ook actrice, althans dat beweert ze hier in onderstaand filmpje. Dit is duidelijk door IEDEREEN geacteerd, er is ook geen andere mogelijkheid. De kans dat het spel vroegtijdig over is door ontdekking of de kans op samenzwering tussen Laura en haar familie is zo groot dat alleen een compleet toneelspel mogelijk is. Toegevoegd na 7 minuten: Denk maar na, als het echt was zou dit zeker 15 keer opnieuw met nieuwe families opgenomen moeten worden om tot de trouwerij te komen. Althans die kans is er en dat zou de productiekosten enorm opstuwen. Met 100% acteurs verlaag je die kosten of de kans op kosten. De keuze voor een producent is dan makkelijk. Nog afgezien dat de "reactie" nog even een keer mooier op beeld gezet kan worden.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=AaP0NgBfYvQ

Een paar jaar geleden zag ik de Amerikaanse uitzending van die serie. Daarbij bleek achteraf dat het, op de vrouw na, inderdaad allemaal acteurs waren. Dus vermoed ik dat dit concept is overgenomen. Als de "aanstaande echtgenote" tot het eind volhoudt krijgt ze een flinke geldsom. Je moet er psychisch maar tegen kunnen dat je aan het eind hoort dat alles fake is....

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=TJ6QiMwtqRg...

Er zijn geen unscripted realities op de TV. Dan worden het geen 'leuke' programma's en dan zijn de kijkcijfers niet goed. Dus ook dit vreselijke programma wordt eerst 'uitgedacht' voordat de tweederangs acteurs de teksten mogen uitspreken.

Nee dit was niet geheel geacteerd. De vrouw, haar familie en vriendin was echt. De man (vieze vette vervelende verloofde) was een acteur die zich ook zogenaamd had opgegeven om dat geld te bemachtigen. Maar tegenover de bruid deed hij net alsof ze samen vochten voor dat geld. Zijn familie en vrienden waren ook allemaal acteurs.

De familie van Laura en Laura is echt. Alleen lijkt het mij onwaarschijnlijk dat die niets doorhadden. Zij hebben vast door gehad dat het wel heel apart was allemaal en bovendien is ze bij haar ouders thuisgeweest, dus je kan makkelijk een briefje op de plee achterlaten of knipogen ofzo. Dan nog zijn die ouders vast gaan googlen en er bestaat een amerikaanse versie.

tuurlijk is dit nep. Concept: "Die meid moest met iemand samen de boel voorliegen. Wij als kijker krijgen te denken dat alleen die man ook nog eens haar voorliegt. " Lekker smeuig, wat mensen tegenwoordig willen zien op commerciele tv. Maar gedurende 8 afleveringen gaat die man háár dwarsliggen. En zij zou dat niet doorhebben??? Als zij het zo 'zwaar' heeft met al dat liegen naar haar familie etc, dan zou ze op zn minst een goede metgezel moeten hebben in dit spel, maar die met die "sander" kon ze helemaal niets aan. Tuurlijk is zij ook een acteur. Want iedereen, écht iedereen zou allang gestopt zijn, als je zo een zwaar spel moest spelen met zo een joker. Dit is nieuwe vorm van tv, de kijker wílt het geloven dat het 'echt' is. Want dan is het lekker smeuïg. Petje af voor het productie team. Vele zullen er weer intrappen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100