Wat krijgt 'de allerslechtste chauffeur van Nederland' eigenlijk?

De chauffeur die het meeste vooruitgang heeft geboekt, wint een auto. Maar wat krijgt de allerslechtste chauffeur voor 'prijs' behalve de titel en een trofee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat ik begrijp is dat de winnaars hun rijbewijs terug krijgen. De verliezer mag dus opnieuw op voor zijn rijbewijs. http://nl.wikipedia.org/wiki/De_Allerslechtste_Chauffeur_van_Nederland Toegevoegd na 2 minuten: (natuurlijk kan dit (helaas) niet zomaar, dus is het voor de vorm.)

Ik heb flink rond gezocht en de slechtste krijgt gewoon niets. Ze kunnen het rijbewijs niet afpakken alleen adviseren niet meer te gaan rijden. Nog wat: Tijdens het programma krijgen ze wel allerlei lessen en leren ze dingen aan. Dat is dus de meerwaarde voor elke 'slechte' chauffeur. Verder heb je drie groepen slechte chauffeurs: 1 de snelheidsduivels die veel te veel risico nemen 2 de bestuurders die niet echt meer durven 3 de groep 'te oud om te rijden maar ze willen er niet meer stoppen' De middelste groep heeft de kans om zich het meest te verbeteren, maar vaak durven ze gewoon toch niet te rijden. Als ze het vertrouwen krijgen in het programma kunnen dit weer zeer goede bestuurders worden. Aan de eerste groep is weinig eer te behalen maar die zullen, als ze zich een beetje gedragen als beste uit deze programma's komen met de meeste kans om de auto te winnen. Helaas is de kans groot dat het dan een soort rij-examen wordt: eventjes nog netjes gedragen en dan weer los in het echte verkeer. De laatste groep verdient het meest om een doorgeknipte rijbewijs te krijgen maar helaas mag dat niet. Wel zijn in deze serie en in de vorige serie de oudste bestuurders er eerder mee gestopt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100