Waarom worden sommige kinderen uitgekozen bij The Voice Kids om een blind audition te doen en andere niet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat ze goed zijn

Omdat het ene kind beter zingt dan het andere en daarom mag de een wel en de ander niet.

Omdat je wel duidelijk getalenteerd moet zijn om auditie te kunnen doen. Het is bij kinderen een nog zwaardere klap dan voor volwassenen om op het podium te mogen staan en vervolgens te worden afgekraakt. Dat kan je beter voorkómen door van te voren al te selecteren. Alleen degenen die echt kans maken laten optreden. En de kandidaatjes die alleen door hun naaste familie bejubeld worden binnen hun eigen huismuren laten ontdekken dat hun talent toch niet zo geweldig is...

Omdat The Voice en The Voice Kids niet is gemaakt om kijkers te entertainen door het afmaken van mensen die denken dat ze kunnen zingen maar dat niet kunnen. Andere programma's doen dat wel maar TVOH en TVK richt zich dus alleen op talenten, alleen de beste kinderen die ook niet te verlegen zijn en kans hebben om een ronde verder te gaan gaan dus door naar de blind auditions.

Nou, het is soms gewoon een willekeurige keuze. Niet iedereen kan op t.v. komen. Het is niet zo dat alleen de beste worden laten gezien. In sommige gevallen is dat wel zo. Maar de mensen van de montage kiezen het meest voor afwisseling. Dus de ene keer een goede, spannende en de andere keer een iets mindere kinderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100