Is er echt geen beter alternatief voor die vervelende reclames tussen films en programma's?

Toegevoegd na 10 minuten:
Bedankt voor jullie antwoorden.

Wat ik nog wil toevoegen aan mijn vraag is: Ik wil de reclame niet weg hebben, maar anders op mijn tv krijgen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb een HD Tuner met harddisk en als ik er aan denk zet ik deze tijdens het eten al aan op de favoriete zender. Als ik dan ga kijken, loop ik ongeveer een half uur achter op de werkelijke uitzending en spring ik bijna de hele avond over alle reclames heen.

Ja, dat wordt dan BetaalTV, anders kunnen ze die programma's niet betalen.

Ow jawel hoor, geen reclames! Maar dit is natuurlijk niet haalbaar. Er zal op 1 of andere manier reclame gemaakt moeten worden om de uitzendingen te kunnen financieren. Reclame is altijd vervelend, op wat voor een manier het ook gebracht wordt. Tenzij iemand een super idee heeft natuurlijk, maar deze is er tot dusver niet, anders zou het al wel gebruikt worden.

Dan kom je bij interactieve televisie terecht.

Als ik een film of programma zonder reclame wil bekijken dan neem ik het op dvd op. Tijdens het afspelen kan je die minuten reclame heel snel skippen. Scheelt vaak een half uur op de kijktijd!

Beter weet ik niet, maar ze zouden ook de reclames aan de randen van het beeld kunnen zetten. Dus 4/5 beeld voor de film en 1/5 reclame... De film kan verder wel ononderbroken uitgezonden worden en toch komen de commerciële omroepen en de STER zo aan hun geld. Overigens mag dit waarschijnlijk niet volgens de media wet.

Een televisie die op pauze kan. Zo kan je een uur voordat je televisie gaat kijken de tv vast op pauze zetten, dan loop je daarna 'achter de feiten' aan, maar de reclames kan je doorspoelen. Werkt prima.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100