Hoe betrouwbaar is Tell Sell nou echt? Graag ervaringen.

Vaak als ik aan het zappen ben, kom ik op Tell Sell en blijf daar altijd even hangen. Tell Sell komt dan met bepaalde fitnessapparatuur waar je heel erg van zou afvallen en wat heel fijn is om te doen.
Of met een riem die je om je middel doet, aanzet en dan heel snel goed resultaat zou merken: je zou snel en veel afvallen.

Ik vraag me af of dit werkt en mogelijk is. Vaak zie je ook celeberties die in beeld komen en vertellen over hun geweldige ervaringen met het betreffende product. Dit komt dus best realistisch over etc.

Dus is het het geld waard om zon afvalproduct van Tell Sell aan te schaffen?

Graag hoor ik ervaringen van mensen!

Weet jij het antwoord?

/2500

Pure onzin, die riemen werken niet en de 'beroemdheden' krijgen gewoon een berg geld om reclame te maken. Als al die Tell Sell dingen echt zouden werken zouden er geen dikke mensen meer zijn.

Je moet er standaard vanuit gaan dat deze firma vrijwel uitsluitend broddelwerk verkoopt. Advies: koop GEEN kat in de zak. Kijk ook even op RADAR en gebruik bij de zoekfunctie het sleutelwoord Tell Sell.

Bronnen:
http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraa...

Misschien dat Tell Sell wel de waarheid vertelt maar extreem veel informatie achtwege laat. Als je een product precies zo gebruikt als zei dat bedoelen zal het misschien goed gaan. Kortom, firma List&Bedrog.

Tell Sell is heel goed in het aandikken van de situatie, heer en meester om de boel mooier te doen laten lijken dan het is, eigenlijk net zoals bijna alle reclames. Je gelooft toch niet echt dat wanneer je een ,ahum, speciale riem om je middel doet, ook daadwerkelijk de kilo's verdwijnen? Dat is net zoiets als: kijk hoe schoon dit wasmiddel X wast, terwijl er gewoon een nieuw exemplaar van dat kledingstuk getoond wordt, die zogenaamd zo schoon wordt van wassen met wasmiddel X. Bekende sterren die in beeld komen en het product aanprijzen, misbruiken hun status want die krijgen daar echt geen misselijk bedrag voor, voor hun aanprijzing van de producten, die zijn alleen maar als lokkertje in beeld, voor de goedgelovigen. Alles om jou maar te laten bestellen. Helaas put ik dit niet uit de eigen ervaring, zoals je graag had willen hebben, maar ik geloof eigenlijk nog minder dan de helft van wat Tell Sell wil dat jij -als potentiele koper- gelooft

Tel Sell als bedrijf heeft al niet zo'n goede naam (veel klachten over producten niet leveren en dan gedonder om je geld terug te krijgen, of producten die snel stuk gaan), maar de producten die via Tel Sell verkocht worden zijn doorgaans niet erg goed, en de 'wondermiddelen' zijn precies dat: wondermiddelen, die niet werken. Afvallen doe je door gezond en voldoende te eten en gezond en voldoende te bewegen. Zie hier voor ervaringen van ontevreden klanten: http://www.klacht.nl/telsell/ Overigens heeft de webwinkel ook geen certificaat zoals het Thuiswinkel Waarborg ( http://www.consuwijzer.nl/Keurmerken/Keurmerken_op_alfabet/T/Thuiswinkel_Waarborg ) of een Webshop Keurmerk ( http://www.keurmerk.info/ )

ik woog eerst 90 kilo en door de riem weeg ik 75 kilo in 3 weken! ik voel me helemaal super! ook heb ik een portemonnee gekocht en die kan tegen alles! tegen water, en hij kan ook nog tegen een stootje! Ook heb ik een ijs machine gekocht het werk en is 10X zo lekkerder dan in de winkel, dus ik koop dingen van Tell Sell en je hebt het binnen een week binnen, als je dus iets leuks zie zou ik het zeker kopen. het is goedkoop en het is h't waard om je geld af te geven aan Tell Sell, Tell Sell heeft me leven op me kop gezet in de goede zin natuurlijk!

Tell Sell is gewoon een prima betrouwbaar bedrijf, dat echter nieuwe producten en gadgets verkoopt met enorm schreeuwerige reclame. Die reclame kost natuurlijk wel geld dat terugverdiend moet worden, zelfs op die onmogelijke tijdstippen blijft het een duur medium. Ik hou als vuistregel aan : als het werkt, ligt het binnen een jaar bij de Blokker (oid) , en DAN is het een goed moment om het aan te schaffen. Sommige artikelen zijn inderdaad best goed of handig, andere zijn goed bedoeld maar werken in de praktijk to-taal-niet. Tegen de tijd dat het product voor de massa toegankelijk is geworden voor een redelijke prijs (het Blokker-moment ;-) ) is ook wel redelijk bekend wat de voor- en nadelen er van zijn als je even zoekt (Internet). Het bedrijf is verder prima betrouwbaar, maar de producten zijn gewoon zeer, zeer wisselend van kwaliteit. Dat is echter niet hun werk ; ze kopen gewoon noviteiten in inclusief de Amerikaanse reclamespots. Vaak blijkt pas na een tijdje hoe erge bagger het is - of hoe goed. Afslankproducten vormen echter daarbnnen wel een speciale categorie : pillen werken nooit, en gymtoestellen zijn sterk afhankelijk van hoe en hoe vaak je ze gebruikt. De enige goede oefening is de oefening die je ook daadwerkelijk doet. Alleen een apparaat aanschaffen garandeert geen resultaten, en met een springtouw van een paar kwartjes kun je kilo's afvallen. De resultaten in de reclamespotjes zijn - zoals ALLE reclame - sterk gekleurd en overdreven. Daarom vind je alle OUDE producten ook vaak voor een drol en drie knikkers in het tweedehands circuit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100