Vroeger,minimaal 40 jaar geleden had je een kinderprogramma met handpoppen. Gompie een walrus was er één van..Hoe heet dit kinderprogramma?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nederlandse poppen TV serie over Gompie, de walrus en zijn vriendjes die allemaal woonden in huis bij Pappa Wirrewarre. Gompie was een Walrus die samen met zijn vriendjes, Peentje, Majolica, Ritsaert en de Kijkbuisman vele avonturen beleefde. Peentje was een ondeugend jongetje met rood haar, Majolica speelde een deftige dame en Ritsaert was een vos. De meest typerende uitspraak van Gompie was: "Gòmpie!!". Uitgezonden door de NCRV van 05 oktober 1966 t/m 25 november 1972 in het kinderprogramma Kijkkast. HIERONDER de LINKEN van deze TV SERIE ■ZIE OOK: het KOERHUIS van PAPA WIRREWARRE Toegevoegd na 1 minuut: ■JEUGDSENTIMENTEN NET ■MINIGROOVE ■WIKIPEDIA NED. ■DE NAAM

Bronnen:
http://televisieseries.com/G/gompi.html

Was een soort verzamelprogramma ook programma met de muis......zat ook gompie in Toegevoegd na 4 minuten: MAAR GOMPIE Nederlandse poppen TV serie over Gompie, de walrus en zijn vriendjes die allemaal woonden in huis bij Pappa Wirrewarre. Gompie was een Walrus die samen met zijn vriendjes, Peentje, Majolica, Ritsaert en de Kijkbuisman vele avonturen beleefde. Peentje was een ondeugend jongetje met rood haar, Majolica speelde een deftige dame en Ritsaert was een vos. De meest typerende uitspraak van Gompie was: "Gòmpie!!". Uitgezonden door de NCRV van 05 oktober 1966 t/m 25 november 1972 in het kinderprogramma Kijkkast. Toegevoegd na 8 minuten: ben geboren 61 ken t wel moet zeggen als kind vond ik er al geen zak aan!!!!!!!!!!!!!!! Gompie en was in hoogtijdagen ervan dus jaar of 11 Sorry hadden ze bij geboorte een spuitje moeten geven die serie!!!!

Bronnen:
http://televisieseries.com/G/gompi.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100