mijn zus woont in de buurt van Winsum, nu wil ze meer zenders en ook digitaal en opnemen etc. nu kan ze kiezen tussen Ziggo en Digitenne. ?

wat is nu wijsheid??

Toegevoegd na 12 uur:
het lijkt me wel duidelijk dat het verstandiger is om Ziggo te nemen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Digitenne is een noodoplossing als je niks anders hebt of heel erg krap zit. De kwaliteit van Ziggo is onvergelijkbaar beter. Daar weegt de 50% besparing aan lagere abonnementskosten Digitenne niet tegenop.

Bij digitenne heb je bij het kelinste wolkje al last van storingen, zeker als je niet echt een geweldige dekking hebt(buiten de stad) bij ziggo heb je dat niet Ziggo kost 16,25 per maand, digitenne is dacht ik iets goedkoper Overigens heeft ziggo vaak leuke acties(bijv. Een weekend gratis sport1, wij hebben nu gratis twee maanden film1 gekregen, vanwege een actie etc) Uiteindelijk moet ze zelf kiezen wat heet wordt, maar ik zou ziggo kiezen.

Met Digitenne heb je ongeveer 28 Nederlandse kanalen, misschien kan je daar ook een paar Duitse kanalen ontvangen. De kwaliteit is redelijk goed, maar geen Full HD - abonnement kost € 9 p/m. Met Ziggo heb je meer kanalen, de beeldkwaliteit is iets beter, abonnement afhankelijk van kanalenpakket. Van beide aanbieders is een decoder met harddisk recorder verkrijgbaar.

Ik zou gaan voor Ziggo....die vanaf 1 september gratis vele HD zenders in het basispakket heeft,geen storingen wat digitenne nog wel eens overkomt. Maar persoonlijk zou ik niet de HD decorder van Ziggo nemen ( zekers Cisco of Samsung) vooral cisco vele problemen!!! Ga voor de Humax...ik had eerst ook Cisco moest hem 3 keer laten vervangen voor een nieuwe...en het postkantoor waar ik het moest retourneren,moest gewoon lachen omdat ik een van de tientallen klanten was die elke dag langs kwam met een kapotte Cisco kastje. HUmax ben ik lyrisch over!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100