2,5 miljard mensen gaan kijken naar het huwelijk tussen huwelijk william en kate?

dit hoorde ik net bij blauw bloed. is dit een goede inschatting?

lijkt me erg veel namelijk. heel veel grote landen zoals china & iran hebben niet zoveel met dit soort tv dingen. als 2,5 miljard klopt wie kijkt er dan ik welke landen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien dat 2.5 miljard mensen het op een of andere manier te zien krijgen in bijv. in een televisiejournaal. Maar dat zoveel mensen er LIVE naar kijken lijkt me sterk. Ter vergelijking: naar de WK finale keken vorig jaar 700 miljoen mensen, voetbal is wereldwijd vele malen populairder dan het Britse koningshuis.

Bronnen:
http://www.hollywoodreporter.com/news/700-...

Ik denk dat daar bij noord Amerika en Engeland wel heel veel gekeken wordt en de rest van Europa ook wel

Gezien de mogelijkheden die de tv biedt met de satelliet verbindingen lijkt me dat niet raar. Engeland heeft belangen over de hele wereld en is een redelijk machtig en bekend land. Dus veel mensen hebben belangstelling in het koningshuis

Denk niet dat de wereld zo wakker ligt van dit huwelijk,meer dan 2 miljard lijkt mij dan serieus overroepen.

Ik denk net als bovenstaand antwoord dat 2,5 miljard echt heel veel is.. Als je eens kijkt naar dit: "Volgens een Amerikaans onderzoeksbureau is 31 miljoen tv-kijkers veel, maar werden de begrafenis van prinses Diana en de inauguratie van Obama in de VS beter bekeken." "Het huwelijk van Lady Diana wordt dan ook door zo’n slordige 750 miljoen kijkers via de televisie gevolgd." Over de hele wereld zal hier wel met grote getallen naar gekeken worden, maar 2,5 miljard lijkt me echt heel erg veel. :)

Onmogelijk.. Als heel Amerika + heel Europa zou kijken zou je ongeveer 900 miljoen kijkers hebben. Dan moet je nog 1,4 miljard van andere continenten vandaan halen, wat voor een huwelijksvoltrekking volstrekt irreeel is. Ik denk dat er hooguit 25 miljoen kijkers zullen zijn. never nooit 2.5 miljard.

Er is wereldwijd wel hele grote belangstelling voor dit huwelijk. Het Britse koninklijk huis is erg geliefd, en bovendien is Elisabeth niet alleen koningin van het Verenigd Koninkrijk, maar ook van Canada, Australie, Nieuw Zeeland en nog zo'n 15 andere kleinere (ei)landen, waaronder Jamaica en de Bahama's. In die landen van de belangstelling zeer groot zijn, evenals in Amerika en Europa. Maar 2.5 miljard? Dat lijkt mij wel "wat veel".

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100