Gasten in tv programma kussen elkaar..?

Nu bij 'laat ze maar lachen' op RTL 4 ook weer... De gasten komen een paar minuten na elkaar op en begroeten elkaar kussend. Terwijl ze elkaar achter de schermen allang gezien hebben!! Waarom doen ze dan alsnog alsof ze elkaar een lange tijd niet hebben gezien..?

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor de show dan waarschijnlijk? Dan lijkt het net alsof ze dikke vrienden zijn. :)

Als ze elkaar alleen maar een handje geven ziet het er een beetje raar uit. Ongezellig, er moet een leuke sfeer zijn voor de camera. Dit is overigens geen waardeoordeel maar men vindt dit nu eenmaal normaal zo.

Ik zou zeggen, kom eens langs in 't Gooi. We 'airkisses' elkaar de hele dag!

Dat is echt voor de show. Stel je eens voor: er komen gasten op en die gaan meteen zitten zonder de andere gasten aan te kijken omdat ze elkaar toch al hebben gezien achter de schermen. Ziet er niet uit toch? Lijkt net of ze ruzie hebben. Of ze komen op en zeggen":"Hoi" tegen elkaar omdat ze toch wat moeten zeggen. Dat is ook raar. Nee, dan is het beter, en ook voor de show om elkaar maar weer even hartelijk te begroeten, en in Nederland en in heel veel andere landen,hoort daar de (lucht)kus bij. Er is ook nog een heel klein kansje dat ze elkaar nog niet gezien hebben omdat ze in verschillende schminkkamers zaten.

Ik ben het volkomen eens met het bovenstaande antwoord. Vergelijk het ook eens met het applaus dat het publiek altijd geeft. Ze zitten al weet-ik-hoe-lang in die zaal, maar klappen als het begint, klappen als er een filmpje is geweest, klappen als ze terugkomen van de reclame en klappen als het afgesloten wordt. Allemaal voor de show. Ik ga ook niet klappen als de reclame voorbij is en de film weer verder gaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100