Is het programma ´uitgesproken´ geschikt voor kinderen van 13 jaar?

Of is het meer op volwassenen gericht?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Uitgesproken is echt gericht op volwassenen. Maar dat wil helemaal niet zeggen, dat iemand van 13 jaar oud er niets van zou snappen. Er zullen dus genoeg onderwerpen zijn, die goed te volgen zijn voor 13-jarigen. Maar de redactie zal b.v. bij het uitzenden van wat meer volwassen onderwerpen, en ook bij b.v schokkende beelden van een oorlog, er niet specifiek rekening mee houden, dat er ook 13-jarigen kijken. Het jeugdjournaal doet dat duidelijk wel.

Het is meer op volwassen gericht maar het is zeker wel geschikt voor kinderen ;). Ik kijk het zelf ook wel eens. Maar dan denk ik toch het is meer voor volwassenen.

Natuurlijk is het op volwassenen gericht. Dat zie je alleen al aan de uitzendtijd. Op die tijd moeten kinderen van 13 jaar naar bed.

13 jarige zullen er geen fluit aan vinden, net als volwassenen. ik zou zeggen dat iedereen beschermd moet worden voor uitgesproken zeker kinderen.

als jij het interessant vind moet je het vooral doen journaal is goed voor ontwikkeling en zicht op maatschappij (ik ken het programma verder niet maar volgens mij gaat het over nieuws toch?)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100