Hoe krijg ik Naruto videos op mijn iPod?

Ik heb alle seizoenen gedownload en ik wilde ze op mijn iPod zetten en dat deed ik dan ook via iTunes. Toen ik synchroniseerde, gaf het aan dat het niet werkte. Het is een mp4 bestand. Ik heb ook geen flauw idee in welk bestand het dan moet en hoe ik dat doe. Ik wil zo graag Naruto op mijn iPod kijken en aangezien YouTube maar een paar afleveringen heeft kom ik niet erg ver.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je een filmpje op je iPod wilt afspelen, moet het eerst omgezet worden naar een bestandsformaat dat de iPod kan lezen, juist codec et cetera. Om dat allemaal makkelijker te maken, kun je Videora iPod Converter gebruiken: http://www.videora.com/en-us/Converter/iPod/ Het programma werkt heel simpel (helaas wel veel reclame banners, maar het werkt verder prima). - Klik bovenaan op convert. - In het tabje dat vlak onder convert is verschenen klik je op video file. - selecteer Normal Mode. - nu ben je bij Step 1, select video. - Na het selecteren van de video kom je bij stap 2, waar het geconverteerde bestand moet staan. Deze map mag je zelf kiezen, maakt niet uit waar op de harde schijf. - klik op de oranje next pijl in het grote venster. - step 3: eventueel de naam van het bestand veranderen. - weer op next klikken. - Nu kun je de video settings veranderen. Ik laat altijd alles op standaard staan, je kunt wat met de instellingen spelen, maar het maakt volgens mij niet veel verschil. - weer op next klikken. - Nu onderaan op de knop start converting klikken. - Dan zie je een melding ‘Conversion In Progress’ en kun je klikken op ‘View Conversion Progress’ om te zien hoe lang het nog duurt. - Als de conversion klaar is, opent als het goed is gelijk iTunes en wordt je video file in de map films gezet. Zo niet, dan kun je dit zelf importeren in iTunes via bestand -> bestand aan bibliotheek toevoegen… De volgende keer dat je synchronize doet, staat je video op je iPod Touch. Vergeet niet het vinkje aan te zetten dat films op je iPod moeten komen.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/gemaakte-fi...

Je kan van die gratis omzet programma's downloaden en dan het bestand inladen en dan omzetten naar iPod formaat, die staat er meestal tussen. Je kan ook in iTunes op het bestand 1x klikken en dan met de rechtermuisknop en dan kiezen omzetten naar iPod/iPhone formaat

Download de app Downloadit lite

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100