Welke muziek stroming zou van jou op mogen houden met bestaan?

ik ben naar het programma ''fans'' aan het kijken over Koos Alberts....ik begrijp het niet...die muziek...wat jullie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het Nederlandstalig levenslied mag wat mij betreft in de gehaktmolen en daarna door de wc.

Rap: gaat zo snel en zoveel slang dat ik geen idee heb waar ze over rappen. Dixieland bandjes: De banjo bezorgt me al jaren kriebels. Death Metal: SSSSAAAATTTTAAAANNNNN. hmmm. sterke tekst Voor de rest kan ik eigenlijk wel iedere muziekstroom min of meer waarderen. Erg afhankelijk van mijn stemming.

Geen enkele, want dat zou ik egoïstisch vinden. Zo vindt ik niks aan house of rave of techno e.d. Maar van mij mag het blijven bestaan, daar het heel veel mensen hetzelfde plezier geeft zoals mijn favoriete muziek dat mij geeft. En zoals Doe Maar ooit eens stelde: Er zit een knop op je TV.

Ik kan bijna alles waarderen, van klassiek tot trash metal, house, hiphop. Maaaaar wat ik echt helemaal niets vind is die geimproviseerde jazz. ( ondanks dat het muziektechnisch andere genres ver overtreft )

Geen, als zolang mensen maar positieve energie uit muziek halen vind ik het best. Al zal ik bij bepaalde muziekstromingenn niet rouwig zijn als die verdwijnen. Enkele voorbeeldenn; gangstarap, het levenslied (behalve als er echt nagedacht over de tekst, dan kan ik het wel waarderen), nl wannabe rappers (de ali-b's van deze wereld), hardcore, heavy metal, popmuziek en sky radio muziek.

black metal! http://www.youtube.com/watch?v=g5NSvtWirS4 Toegevoegd op 16-05-2009 22:30:07 als drummer kan ik sommige nummers wel waarderen. maar ik had een paar dvd gezien met concerten en docu's daarover gaat wel erg ver af en toe.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=g5NSvtWirS4

Ik heb niet echt een muziekstroming in gedachte die zou mogen stoppen... Wat me een jaar of 15 terug wel verbaasde: Ik had op mijn shirt geknoeit en was al bijna te laat voor een sollicitatie gesprek. Ik vlucht een winkel in en ruk een leuk fleurig gekleurt shirt van zo'n kleerhanger... Ik werd niet aangenomen. Bij doorvraag bleek het te gaan omdat op het shirt bijna onleesbaar 'Australian' stond. En dan heb ik het dus over de tijd dat de 'gabbers' berucht waren... Ik heb het shirt overigens nog steeds...

Rap. Onverstaanbaar snel gemompel dat zich grotendeels schijnt bezig te houden met drugs, geld en chickies... Niet aan mij besteed.

hahaha fans is echt wel een uiterst voorbeeld, ik vind dus ook dat het niet kan stoppen, die arme jongen (iq78) heeft dan helemaal niets meer.

Ik luisterde vroeger naar Anarcho-punk (Crass, Conflict, etc). Dat was voor velen geen muziek, maar herrie van schreeuwende mannetjes. Dat heeft me wel in laten zien dat iedereen het recht moet hebben 'zijn' muziek mooi te vinden, zolang ze anderen er maar niet mee storen.

Punk was voor mij muziek van mensen die geen muziek konden maken maar dat wel absoluut wilden. Deze vorm heb ik nooit gewaardeerd.

Hardcore. Al dat gebonk, en je wordt er ook nog is doof van.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100