Op welke site(s) kun je legaal muziek downloaden zonder gevaar op virussen, spyware en andere ongewenste rommel?

Weet jij het antwoord?

/2500

kijk eens! Toegevoegd na 52 seconden: je kan muziek uit youtube afhalen als dit programma hebt

Spotify is weliswaar niet om te downloaden, maar wel perfect. Trouwens downloaden is niet illegaal als het gaat om muziek.

Weet niet wat men zeikt over virussen bij. Bijvoorbeeld Limewire. Ja je kan virussen krijgen, maar alleen als je echt illegaal spul download. Muziek kan je daar downloaden zonder enkele problemen. Daarnaast zijn er torrents, kan je ook alles mee downloaden. Maar dit is voorral illegaal! Wacht! In het buitenland! In Nederland is muziek downloaden nog telkens LEGAAL!

Als klassieke muziek je interesseert kun je op Muziekstromen.nl gratis via streams luisteren:

op ares is zonder virus

www.youtubedownload.altervista.org ff downloaden, zonder virussen. dan naar youtube, bij share/delen de link kopieren in het bovenste vak zetten en downloaden maar. bij de bron uitgebreide handleiding Toegevoegd na 1 minuut: alleen daar staat nog het oude plaatje waar de link staat, maar zoals ik al zei je moet naar share of delen en daar staat dan de link

Spotify! http://www.spotify.com/nl voor 5 euro per maand onbeperkt muziek op je computer, telefoon en all that jazz streamen en/of downloaden. Ze hebben ALLES! Voor niets kun je het even uitproberen. 20 uur muziek per maand en reclames ertussendoor. Zeker het proberen waard!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100