Op welke site(s) kun je legaal muziek downloaden zonder gevaar op virussen, spyware en andere ongewenste rommel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gratis legaal muziek downloaden, dat zou ideaal zijn. Helaas is gratis downloaden niet legaal. Als je voor je muziek zou willen betalen, dan kun je terecht op sites als www.freerecordshop.nl of iTunes. Zelf gebruik ik 'Spotify'. Je kunt het programma gratis downloaden en muziek via stream luisteren. Ze hebben een grote bibliotheek met albums en losse nummers. Artiesten hebben toestemming gegeven om hun muziek daar beschikbaar te stellen. Enige nadeel: als je hele albums luistert, dan heb je af en toe wat reclame tussendoor. Als je losse nummers luistert, dan heb je daar eigenlijk geen last van. Spotify kent ook een betaalde account. Dan heb je geen last van reclame en waarschijnlijk zijn er nog meer voordelen.

kijk eens! Toegevoegd na 52 seconden: je kan muziek uit youtube afhalen als dit programma hebt

Bronnen:
http://nl.real.com/realplayer

i tunes...zelf gebruik ik nieuwsgroepen dat is ook redelijk virus vrij maar t is niet helemaal legaal

Beemp3.com Makkelijk Je hoeft niks te installeren Gratis Snel En andere voordelen.

Spotify is weliswaar niet om te downloaden, maar wel perfect. Trouwens downloaden is niet illegaal als het gaat om muziek.

Bronnen:
http://pc-en-internet.infonu.nl/diversen/2...

Weet niet wat men zeikt over virussen bij. Bijvoorbeeld Limewire. Ja je kan virussen krijgen, maar alleen als je echt illegaal spul download. Muziek kan je daar downloaden zonder enkele problemen. Daarnaast zijn er torrents, kan je ook alles mee downloaden. Maar dit is voorral illegaal! Wacht! In het buitenland! In Nederland is muziek downloaden nog telkens LEGAAL!

Als klassieke muziek je interesseert kun je op Muziekstromen.nl gratis via streams luisteren:

Bronnen:
http://www.muziekstromen.nl

Listen to youtube.com is heeeeeeel handig en limwire en (of course) gewoon I tunes ;) Ik hoop dat je hier wat mee kan ;) Toegevoegd na 1 minuut: Ik heb hier athans nog NOOIT spam of virussen mee gehad!

Bronnen:
Mijn brein, duh

op ares is zonder virus

www.youtubedownload.altervista.org ff downloaden, zonder virussen. dan naar youtube, bij share/delen de link kopieren in het bovenste vak zetten en downloaden maar. bij de bron uitgebreide handleiding Toegevoegd na 1 minuut: alleen daar staat nog het oude plaatje waar de link staat, maar zoals ik al zei je moet naar share of delen en daar staat dan de link

Bronnen:
http://www.ettyhillesumlyceum.nl/vlier/alg...

op deze site kun je makkelijk muziek en nog meer downloaden. of het legaal is weet ik niet zeker, maar ik denk van wel. het is helemaal gratis, en risico vrij, want ik weet eigenlijk wel zeker dat het legaal is. ik zelf heb er nog niet zo vaak meer gedownload, maar ik ken veel mensen die het zonder problemen via deze site doen.

Bronnen:
http://search.4shared.com/search.html

Spotify! http://www.spotify.com/nl voor 5 euro per maand onbeperkt muziek op je computer, telefoon en all that jazz streamen en/of downloaden. Ze hebben ALLES! Voor niets kun je het even uitproberen. 20 uur muziek per maand en reclames ertussendoor. Zeker het proberen waard!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100