Zullen deze bands ooit nog in Nederland optreden?

1: dire straits
2: Abba
3: supertramp
4: led zeppelin

Toegevoegd na 3 minuten:
http://www.myvideo.de/watch/2525559/Dire_Straits_Brothers_in_Arms_LIVE

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Supertramp komt in oktober naar Nederland (Gelredome) en er zijn via LiveNation nog kaartjes te krijgen (da's officieel!) De andere bands... mmmmm. Helaas al heel lang uit elkaar en weinig kans dat ze ooit nog bij elkaar komen. Led Zeppelin heeft in 2007 nog een reunie-optreden gehad in Londen maar dat was dan ook echt het einde.

Bronnen:
http://www.livenation.nl/event/14308/super...

dire straits zijn nog niet zo gek lang geleden in nederland geweest . jammer genoeg ben ik niet geweest . ik ben een liefhebber van dire straits en met het nummer telegraph-road [die van 15 min.] en romeo and juliet mag je me s nachts wakker maken. wat abba betreft zou je het met de lookalikes moeten doen . supertramp met het glorieuze nummer ,school. die zie ik hier nog wel een keer belanden . led zeppelin heb ik niet zoveel mee maar kan ook nog wel eens op een pink,park,of strandpop verschijnen.

Wat betreft Abba heb ik Björn een paar jaar geleden horen zeggen, dat Abba nooit meer samen zal optreden. De herinnering aan de groep is prima zo, zei hij, dat moet je vooral zo laten. Als je dat beeld gaat verstoren door 4 oude mensen te laten optreden die nog zo nodig moeten, is dat een slecht idee....en voor het geld hoeven ze het niet te doen, al is er heel veel geboden.

Dire Straits bestaat al een poosje niet meer, Mark Knopfler treed nog regelmatig op in Nederland met Guy Fletcher,keyboards, die ook in Dire Straits zat en speelt nog wel veel Dire Straits nummers, Supertramp bestaat nog wel maar zonder Rodger Hodson die o.a. The Logical Song en Give A Little Bit zong en inderdaad Abba zal nooit meer samen komen en wat ik begrepen had heeft Robert Plant niet zoveel zin meer in Led Zepplin

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100