wat heb ik minimaal nodig bij een Sonos geluidsysteem?

Ik heb nu alleen een sonos play 3 en ik wil een play 3 erbij kopen en een play bar..... heb ik dan ook nog een sonos sub nodig of is deze set voldoende voor een mooi geluid?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De Sonos Play 3 geeft op zich alléén al een heel mooi geluid. Laat staan als je een tweede exemplaar (stereo) in je (woon)kamer plaatst. Een Play Bar onderstreept dit goede geluid van Sonos nog maar eens een keer. Persoonlijk vind ik de bassen van een dubbele Play 3 voldoende goed klinken in een ruimte van gemiddelde afmetingen. Voor extra grotere ruimtes is een Sub dan weer wél aan te raden om een extra mooie bas te krijgen. Ik ben geen échte geluidsexpert maar ik weet wel wat wél en wat niét goed klinkt. Succes met je Sonos systeem. Een geweldige uitvinding.

Ik ben het eens dat een sub niet noodzakelijk is voor de bas. Wel heb je een bridge nodig. Dit omdat de eigen wifi technologie van Sonos een stuk sneller is. Anders krijg je het geluid niet lipsync met de tv. Dit is de enige opstelling waar je dus niet zonder de bridge kunt werken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100