Hoe heet de verzamel-cd van de afgelopen tientallen jaren?

Ik zag of hoorde pas ergens reclame over een cd met de beste hits van de afgelopen jaren vanaf ongeveer 1960 of 70, geen idee meer. Weet iemand waar ik het over heb?

Weet jij het antwoord?

/2500

Radio 2 zendt aan het eind van ieder jaar de Top 2000 uit. Dit is een radioprogramma dat is gebaseerd op een lijst van 2000 liedjes samengesteld door de luisteraars. Het wordt sinds 1999 ieder jaar aan het einde van het jaar uitgezonden en duurt een aantal dagen. De lijst bestaat uit de populairste liedjes vanaf het begin van de popmuziek, al heeft er ook wel eens een lied uit 1924 in gestaan. Er zijn in de loop van de jaren diverse CD's uitgebracht op basis van de lijst(en) van dit radioprogramma. Waarschijnlijk bedoel je een van deze CD's.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Top_2000_(Nederland)
http://www.bol.com/nl/s/muziek/zoekresulta...

Mogelijk bedoel je de box met vier cd's (hoewel er ook meldingen zijn dat er drie cd's in zouden zitten, maar hier http://www.top40.nl/uploads/subtitle/formats/43720/home.jpg staat duidelijk 4) "Het beste uit de radio Veronica rock hits top 500". Dat is een recente uitgave die in de album top 40 staat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100