Welke programma's gebruiken beroemde dj's?

Wat zijn programma's die door dj's worden gebruikt zoals armin van buren martin garrix

Toegevoegd na 26 seconden:
Waarmee je muziek kunt mixen

Weet jij het antwoord?

/2500

Vaak FL Studio

Het programma die zei gebruiken om muziek te mixen is Traktor Pro 2. GEEN FL STUDIO, Fl studio is om muziek te maken. Om muziek te mixen gebruiken ze Traktor Pro 2. http://www.native-instruments.com/en/products/traktor/dj-software/traktor-pro-2/ Traktor pro is wel een zeer duur programma. Je hebt ook Virtual DJ, die kan je gewoon gratis downloaden om THUIS te gebruiken. Virtual DJ werd vroeger veel gebruikt, nu wordt het niet meer zoveel gebruikt. http://www.virtualdj.com/

De echte dj's mixen gewoon zelf live zonder gebruik van computers. Maar ja die groep word steeds kleiner

De echte Dj's die jij noemt mixen niet met software, maar met twee draaitafels en een mixer, meestal van het merk Pioneer. De muziek bestanden halen ze van een USB stick die ze in hun draaitafels stoppen. De bekende dj's die wel met software mixen, mixen met traktor dj. Ze mixen echter nooit volledig met een programma, ook dj's die met traktor mixen gebruiken een mixer en/of controllers. Controllers zijn speciaal bedoeld voor software. Het zijn een soort van draaitafels en en een mixer in één, maar ze worden gebruikt om de mix software aan te sturen, omdat het onmogelijk is om bijvoorbeeld met alleen de muis te mixen.

dat verschild per DJ, een heel goed maar ook zeer prijzig programma is Ableton. Heel erg populair binnen de DJ wereld. Voor het draaien wordt vaak een bijgeleverde software gebruikt. Je kunt voor Ableton een proefversie downloaden van de website : https://www.ableton.com/en/trial/ . Succes met je Carriere!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100