Is er een kans dat ik mijn tickets voor geblokeerd zijn wanneer deze op marktplaats gekocht zijn voor een normale prijs?

Ik heb van een particulier, voor een normale prijs, tickets voor Guus Meeuwis gekocht. Bestaat er een kans dat deze geblokkeerd zijn omdat dit niet via een primair verkooppunt verkocht worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kaartjes voor een normale prijs zijn overgekocht is helaas géén garantie en je kunt er ook geen rechten aan ontlenen ! Dat de kaartjes in eerste instantie als verjaardagscadeau waren bedoeld is ook al géén garantie, tenzij je de verkoper zo goed kent dat je zeker weet dat je hem kan vertrouwen. Anders is het heel goed mogelijk dat 'ie bergen kaartjes heeft gekocht en ze gewoon in kleine aantallen 'professioneel' doorverkoopt. Een ticketmaatschappij kan ze dan ongeldig maken. Ook als het verhaal van het verjaardagscadeau écht is, dan is het mogelijk dat de kaartjes ongeldig zijn gemaakt wanneer ze bij de advertentie herkenbaar in beeld zijn geweest (zodat een serienummer of een adres te achterhalen zijn) al kan ik me voorstellen dat, wanneer er in de advertentie een eerlijke prijs gevraagd wordt, het ticket-bureau dan coulant is en het ticket intact gelaten heeft. 2e hands tickets kopen is risico's nemen. Meestal gaat het goed, soms niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100