Welke muziek van dit moment (hits) moet je nou écht op je MP3 speler hebben op dit moment?

Welke muziek MP3's moét je echt downloaden? Welke song is nu HOT? (link vermelden naar de betreffende song op YouTube graag, indien mogelijk)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb een link van de top 40 van dit moment als bron toegevoegd. Als je die allemaal op je mp3 speler hebt staan heb je echt alle hits van dit moment :) Mocht het merendeel niet jouw muzieksmaak zijn dan moet je even aangeven naar wat voor een genre je graag luisterd, want je vraag is te algemeen om echt artiesten te gaan opnoemen die jij misschien leuk zal vinden. Ik heb werkelijk geen idee wat je leuk vind natuurlijk.

Geen een, MP3 is geen kwaliteit.

Dat ligt er natuurlijk aan waar je precies van houdt, maar ik zal mijn playlist toevoegen van de liedjes waar ik op het moment het meest naar luister (dance-top40), misschien kun je er iets mee.

De keuze is heel persoonlijk. Op dit moment vind ik "The sound of missing you" erg mooi http://www.youtube.com/watch?v=k7pAGeenufs Maar wat vind jij zelf mooi? Waar hou je van? Er staat van alles in de top 40, verschillende genres. Wanneer heb je je MP3 speler aan? Op de fiets? In de trein? Want ook dat kan de keuze beïnvloeden.

Wat je echt nu op je MP3 moet hebben staan zijn een aantal hits van Michael Jackson! Dat is helemaal top nu!

De top40 hits van nu zijn natuurlijk een musthave. Op http://www.mp3z.nl/ kun je zo'n beetje alles vinden (wel even -gratis- inschrijven) Ook een topmix vind ik: http://www.djesanto.com/index.php?id=23 Veel download plezier!

Bronnen:
http://www.djesanto.com/index.php?id=23
http://www.mp3z.nl

hangt er van af. wat is jou stijl.

De Liedjes van Edward Maya zijn wel leuk!

Bronnen:
http://touchipod.forum2go.nl
http://www.youtube.com/watch?v=1EVE9YrHxt8

replay van Iyaz brootje bakpao van the opposites en gewoon veel radio luisteren dan hoor je ook leuke liedjes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100