Wat kan ik doen aan een knellende hoofdtelefoon?

Als ik aan het spelen ben met mijn hoofdtelefoon op dan geef ik het al gauw op omdat de oorstukken zeer doen tegen mijn brilpootjes. In-ear vind ik niet prettig als ik meeneurie. Weet iemand een oplossing hiervoor?
Bril afzetten is geen optie.

Zat te denken om twee gleufjes in het schuimrubber te snijden maar weet niet of het kwaad kan m.b.t. geluid enzo.

Toegevoegd na 1 uur:
Voor de duidelijkheid... het is dus niet dat mijn oren zeer gaan doen maar het drukken van de hoofdtelefoon op de brilpootjes waardoor het ACHTER mijn oren zeer doet en op mijn neus en uiteindelijk hoofdpijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, dat is inderdaad heel erg vervelend. Wat je kan doen is een grote koptelefoon kopen, die over je oren heen gaan. Ik heb even een foto toegevoegd, die laat zien wat ik bedoel. Wat ook kan is een losse koptelefoon, maar persoonlijk vind ik dat niet zo fijn zitten. Toegevoegd na 1 minuut: Foto doet het niet, je kan hem openen via deze link: http://i-m.com.ua/pic/t/technics.rpf600.jpg

Bronnen:
http://i-m.com.ua/pic/t/technics.rpf600.jpg

Probeer eens een Headset.Deze zijn veel soepeler dan een kop/hoofdtelefoon. En je hebt bijna geen last van brillenpootjes.

Als geen bril geen optie is en je wil je hoofdtelefoon niet 'mollen' Dan is er naar mijn mening nog maar één optie. Een sportbril met een elastiek. Dan heb je ook geen last van knellende/zere brillenpootjes. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100