Zijn er betere muziekafspelers voor Android? (Samsung Galaxy Gio)

Hallo,

Ik heb een vraag; zijn er apps om muziek beter te laten klinken? Ik heb de standaard 'Muziek' applicatie van Samsung, maar daar komt niet echt een heel goed geluid vanaf, terwijl ik wel redelijk goeie oordopjes heb. Als ik hetzelfde liedjes ergens anders op zet, op een echte MP3 ofzo, is het wel mooi geluid met veel bass.. Beatsaudio van HTC wil ik er eigenlijk niet op hebben, aangezien garanties dan vervallen en er kans is dat het totaal mislukt.. (Galaxy Gio)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Beschikt je Android-toestel niet over 'SRS verbetering'? Als dat wel 't geval is, is dat ook meestal alleen aan te zetten via je standaard speler. Alle andere downloadbare spelers gebruiken (meestal) minder goede geluids outputs. Heb op mijn vorige HTC ook externe spelers gebruikt, kan helaas de naam niet meer herinneren. Dus even zoeken op de Android Market! Of eh.. de 'Google Play Store' is 't nu :')

Eén van de populairste muziekspelers voor Android is PowerAmp. Deze heeft heel veel instelmogelijkheden voor bediening en geluidskwaliteit. Je kunt hem gratis proberen.

Bronnen:
https://play.google.com/store/apps/details...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100