heeft metal een negatief effect op de kans van een vriendin?

ik luister wel eens naar metal en weet wel dat meisjes metal niet leuk vinden. maar zou dit echt iets zijn waar ze op afknappen?

ik ben wel 'gewoon' geen tattoes of piercings ook geen gothic of emo of wat voor gedachte je erbij zou hebben

ik zet er ee video bij naar wat ik ongeveer luister

Toegevoegd na 43 seconden:
ik ga ook neit naar concerts ofzo

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Waarschijnlijk ken jij alleen maar meisjes die metal niet leuk vinden, maar dat meisjes er primair niet van houden is onzin. Er zijn er namelijk genoeg die wel van deze muziek houden, maar die ken jij dus niet. Over het uiterlijk van iemand die van metal houdt heb ik geen enkele gedachte, net zoals ik ook geen prototype kan bedenken van iemand wiens favoriete muziek country of techno is. En om een antwoord te geven op je vraag of de kans op een vriendin door je muziekkeuze negatief is, die kans lijkt me nihil. Je wordt verliefd op een persoon, het uiterlijk en het karakter die 2 tellen. En vervolgens leer je die persoon kennen en kom je er achter wat zijn hobby's zijn, van wat voor eten die houdt, wat voor muziek en films die leuk vind etc. Het zou raar zijn als het omgedraaid zou zijn, dat je eerst verliefd wordt op zijn muziekvoorkeur en of die wel van aardappelen houdt en daarna pas op de persoon zelf. p.s. Ik vind het overigens nog vrij brave muziek, van mij mag het nog wel wat harder, oja en ik ben ook een vrouw!

Nou ik denk dat ze daar niet per se op af zouden knappen. Ik ben zelf een meisje dat van metal houd (symphonic metal), en er zijn er nog wel meer die van metal houden.

Ik denk niet dat dat per sé een negatief effect heeft, niet elke vrouw vindt metal vreselijke muziek.

Als je verder er niet uitziet als iemand die typisch metal luistert is het niet de eerste indruk op wat ze zal afknappen. Als je wel een keer naar zo'n concert gaat kan je misschien een meisje zoeken die er ook normaal uitziet maar dus ook van metal houd. ( en vergeet niet, er bestaan ook hele oppervlakkige meisjes die dan wel op zoiets afknappen, maar die zijn je dan niet waard)

ik hou van latin, mijn vriend houd van metal. ik haat metal en hij haat alles wat latin is... samen houden we ook van klassiek, soul, disco... we wonen samen en draaien onze eigen muziek zó dat de ander er geen last van heeft. dat heeft met respect voor de ander te maken. houd de metal dus voor jezelf als het meisje het niet mooi vind. (maar er zijn er natuurlijk ook die het wél mooi vinden)

Metal heeft niks te maken met je aantrekkingskracht, en bovendien zijn er ook vrouwen die niet van voetbal houden, of van techno-muziek, terwijl zij ook een man hebben die er wel van houdt. Ikzelf heb eerder het idee dat jongens erop afknappen dat ik metal luister:P. (Slayer, Dimmu Borgir, Dismember, Amon Amarth) Gewoon niks van aantrekken als meiden dit wél een afknapper vinden; Dan weet je ook gelijk wie je niet waard zijn. Als ik bij concerten kijk, zie ik dat bijna alle jongens (met lang haar zelfs, en piercings) een meid aan de haak hebben geslagen. Dus ik denk dat als je écht een meid zoekt waarvan je het zeker weet dat ze het niet erg vind dat je naar metal luistert, dat je toch echt naar een concert moet gaan. Dus nee, metal heeft zeker geen negatief effect op het krijgen van een vriendin. De kans dat je bij concerten/ of plekken waar metalheads te vinden zijn juíst een meid vind, als je metal luistert, is juist alleen maar groter hierdoor.

De meeste leuke mannen waar ik op val luisteren juist metal. Oftewel, smaak is vreselijk persoonlijk en er zullen ook meisjes zijn die het juist leuk vinden dat je deze muzieksmaak hebt.

Veel vrouwen vinden vooral ballads in metal geweldig, veel mannen trouwens ook. Ik denk dat als je een breed ontwikkelde smaak hebt voor metal en een vrouw op een goede wijze daarin introduceert, dat metal TOTAAL geen belemmering hoeft te zijn.

Ik luister zelf ook graag naar wat snoeiharde metal op z'n tijd en ben "normaal", maar aangezien het doorsnee meisje liever naar Coldplay of Bruno Mars luistert zou ik tijdens een eerste date of gesprek niet beginnen over snoeiharde metal. Gewoon een tip van flip.

Helemaal absoluut niet,ikzelf heb nu al bijna 3 jaar een vriendin,zij houdt van trance en disco,ik hou van metal in de meest brutale vorm (death,black,grindcore)..het gaat uiteindelijk om de persoon en niet om wat zijn of haar muziekkeuze is,verder kun je als je een verschillende muziekkeuze hebt altijd wel iets vinden waar je samen naar kunt luisteren,ik houd bv ook erg van jaren 70 hardrock (Led Zeppelin,Deep Purple,Black Sabbath enz)mijn vriendin ook,dus als we een gezellig avondje hebben of visite gooien we wat mooie ouderwetse lp's op de speler,dan is iedereen blij,als je van elkaar kunt respecteren dat je een ander genre muziek beluisterd en niet gaat klagen dat het een pokkeherrie hoeft er geen probleem te zijn.

Als ze echt van je houd dan boeit het haar niet.