Bestaan er sites waar je nieuwe liedjes kan ontdekken?

Ik bedoel zo iets zoals Stumbleupon, waar je je favoriete genres ingeeft en de site dan bands/artiesten geeft die aan 1 of meerdere genres voldoen.

En niet youtube, dat weet ik zelf ook wel dat je soms een goede suggestie krijgt. Ik bedoel echt een site gespecialiseerd in het vinden van nieuwe muziek.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Spotify al eens bekeken? www.spotify.com

last.fm? Pandora is ook een leuke, maar daarvoor moet je wel een Amerikaans IP-adres zien te regelen.

Volgens mij kan dit ook op itunes

Luisterpaal

22 tracks! Is een app. Verschillende muziekstijlen. Om de zoveel tijd kiest een nieuwe muziekkenner een playlist uit per stijl, 22 per playlist vandaar de naam.

Ja die is er, ik kijk er ook vaak op. Maar deze site is vooral voor liedjes van Pitbull, Jason Derulo, Lil Wayne, David Guetta etc. www.im1music.net

http://www.top40.nl/ http://www.radio538.nl/web/show/id=875994 maar hier de leukste nieuwste: http://www.top40.nl/index.aspx

Bronnen:
http://www.top40.nl/index.aspx

Spotify is heel goed. Daarnaast is er ook Last.fm

Je hebt dus 22tracks.com (ook als app, zoals iemand eerder zei) Maar je hebt ook nog shuffler.fm, die werkt net als stumbleupon. Je kan kiezen uit een stuk of 30 genres, en dan leid 'ie je naar sites en blogs met nummers van het genre dat je koos. Toegevoegd na 9 minuten: Je kan shuffler.fm ook gebruiken als radio, want hij speelt de nummers van de verschillende blogs gewoon achterelkaar af.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100