Songtekst en videoclip Diggy Dex - Slaaplekker

Is er ergens een website waar ik het nummer van Diggy dex - slaaplekker kan vinden? zowel videoclip als songtekst graag! Voor school moet ik het nummer slaap lekker uit mijn hoofd leren en mee kunnen zingen namelijk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Gevonden! Op de link zie je de clip en de tekst eronder! Slaap lekker ding want jij is lastig, Nog meer jij is fantastig toch… Is wat ik zei tegen haar… Ik had een tijdje niks te doen, Het was vroeg in het seizoen, zo van alles mag en niks moet Je weet wat ze zeggen als je nergens zoekt, Precies dan komt geluk ineens vanzelf naar je toe, Een hoefijzer om een klavertje vier, dagen als die zijn schaars, dus klagen we niet ,niet hier allemaal goed, zoekend naar vertier, moeven naar een plekje in de vaste kroeg, vanaf hier Ik kende haar via via, zij mij via ook, had zoiets van we zien wel hoe het loopt na wat tequila , laatste ronde, tijd om te vertrekken stuurde op weg naar huis nog een berichtje: slaap lekker Slaap lekker ding want jij is lastig, Nog meer jij is fantastig toch… Is wat ik zei tegen haar dus Slaap lekker ding want jij is lastig, Nog meer jij is fantastig toch… Is wat ik zei tegen haar Die dagen daarna met S-M-S gevuld Heen bericht, terug bericht, geen bericht?, shit In spanning aan het wachten op het geluid van de (pling) Het zat snor maar ik wou de vlag niet uithangen nee Ben verre van een player, dus speelde het op safe Vroeg om een eerste date, ergens in een pittoresk cafe, Zo gezegd kwam ze rustig aangewandeld een overduidelijk geval van elegantie De tijd trok zich vrij weinig aan van ons Tot de tent sloot en ik zei hee ik zie je later nog Ze lachte naar me en zei ik wil nog niet vertrekken Een paar uur later zei ik tegen haar slaap lekker Slaap lekker ding want jij is lastig, Nog meer jij is fantastig toch… Is wat ik zei tegen haar dus Slaap lekker ding want jij is lastig, Nog meer jij is fantastig toch… Verder in reactie!

Bronnen:
http://nuclips.nl/videoclip-songtekst/3327...

natuurlijk kan dat!!op you tube tik je in:slaap lekker songtekst en voila daar is die!!ik heb m zelf ook op mijn hyves staan,lekker meelallen

kijk eens op de volgende webpagina: http://www.songteksten.nl/songteksten/85679/Diggy-Dex/Slaap-Lekker.htm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100