Ik zoek een nummer dat gaat over het loslaten van een soulmate, omdat je in een relatie met een ander zit, wie heeft een idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Velvet Revolver - Fall to Pieces (persoonlijk favoriet;)) Of in een heel ander genre: Laura Jansen - Single Girls http://www.youtube.com/watch?v=RYUKq94cJiI

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=9JhsUFuqbCM
http://www.youtube.com/watch?v=RYUKq94cJiI

Het gaat volgens mij meer over het beeindigen van een relatie, maar misschien ook wel toepasselijk op een soulmate. In ieder geval moest ik bij jouw vraag meteen aan Eva de Roovere denken met "Zoals in dat ene liedje". Mocht je Eva niet kennen, zij zingt ook dat liedje van Fantastig toch (Slaap zacht) Hier een live versie ervan:

Rowwen Hèze, Vul te lang gelije Het gaat over twee vrienden die alles samen deden, niemand krijgt ze uit elkaar, totdat een van hen een vriendin krijgt. Zoals Poels zingt: in 1 avond was ze klaar, in 1 keer 10 jaar uit elkaar. Bedoel je zoiets?

Of een hele oude (jaren 70): Torn between two lovers van Mary McGregor.

Nou dit is een soort liedje van dat het uit is met iemand (en je hebt een nieuwe) maar je mist hem nog steeds, het is ook wel dat je moet loslaten. Pixie Lott- Broken Arrow

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=LVnvikQpEig&ob=av2e

Goodbye my lover. Is van James Blunt,lijkt me echt een perfect nummer voor jouw!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100