Wat is het beste gratis download programma voor muziek?

Het moet vooral snel zijn en meerdere bestanden tegelijk kunnen downloaden. Eerst gebruikte ik Limewire maar dat is er niet meer. Ook op Frostwire us de laatste tijd niks goeds meer te vinden. Wat is een goed alternatief?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik gebruik BitComet, werkt perfect en om de muziek te zoeken gebruik ik Coda;

Bronnen:
http://www.bitcomet.com/
http://www.coda.fm/

Het gebruik van Limewire (al bestaat t niet meer) en Bearshare en soortgelijke programma's is sterk af te raden er zit veelal virussen en mallware bij Installeer Utorrent gratis te vinden via google en ga vervolgens s naar http://rutracker.org Is russische site om in te loggen ff http://nl.babelfish.yahoo.com/ gebruiken om te vertalen Je gaat werkelijk alles vinden daar wat je wilt Voor instellingen van je Utorrent ff op googlen en er zijn verder vele torrentsites maar dit is wel 1 der allerbeste Toegevoegd na 2 minuten: En wil je echt t ultieme genot verdiep je dan in downloaden uit nieuwsgroepen alle info vind je hier ook wat betreft het torrent gebeuren http://www.binaries4all.nl/

Free you tube to MP3 Converter

Ik vind Vuze een fijn programma. Met de meest gedownloade/hoogst beoordeelde torrent bovenaan de lijst. Vuze gebruik ik voor van alles o.a. ook muziek.

ik zelf gebruik: http://www.downloads.nl/mp3.html Goeie site staat ontzettend veel muziek op en van goede kwaliteit en natuurlijk GRATIS!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100