Hoe kan ik het beste zingen en dat opnemen ?

Hoi ik ben Laurens en mijn hobby is zingen .

Ik heb er wel een vraagje over . Als ik op de stereo bij ons thuis mijn micro aanzet en dan begin te zingen klinkt het heel goed maar als ik het op de computer doe klinkt het helemaal anders . Normaal gezien neem ik het met de computer op maar dan klinkt het niet zo goed . Licht dit aan mijn microfoon of aan wat licht het ? Ik ben alvast vanplan een nieuwe microfoon te kopen omdat ik denk dat het daaraan ligt en ik denk daarbij aan de '' Sennheiser E 845-S dynamische zangmicrofoon '' . Zou deze microfoon wel goed werken . Of heb ik misschien iets speciaals nodig als ik wil opnemen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een goede microfoon is het belangrijkste. Let wel op dat je deze op je pc kan aansluiten. Als je erg veel dynamiek hebt(verschil tussen hard en zacht) dan kan je overwegen ook een betere geluidskaart te nemen, b.v. een met xlr ingang en genoeg dynamiek. De soundblaster met xlr inteface doen het al behoorlijk goed.

recorder in stellen en dan wanneer je wilt zingen dan gelijkertijd aan doen

Koop een USB-microfoon van Samson, bijvoorbeeld de Samson C01 USB. Werkt zeer goed in combinatie met bijvoorbeeld Adobe Audition.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100