Wie zijn st. Jimmy, whatsername en Jesus of suburbia?

Ik ben een behoorlijke Green Day fan, en ik weet dat dit liedjes van American idiot zijn. Maar wie zijn die 3 personen/wie of wat stellen ze voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kort gezegd Jesus of Suburbia is de 'hoofdpersoon' van het album, een jongere die in een Amerikaanse suburb woont. Whatsername is zijn vriendin. St. Jimmy is een rockster zoals dat zo verschrikkelijk genoemd word die Jesus ontmoet als hij van huis wegloopt. Via St. Jimmy gaat hij drugs gebruiken etc. Verder heb ik het idee dat ik het niet goed uitleg, kijk anders op http://www.geekstinkbreath.net/ Maar kort gezegd zijn dat dus de drie personages waar het album over gaat. Dit is opgehaald uit de lyrics en je zou het dus ook op een andere manier op kunnen vatten.

het album american idiot vertelt een verhaal, jesus of suburbia is de naam van een fictieve tiener die in een klein dorp opgroeide. een paar nummers later verandert hij in st. Jimmy, st. Jimmy is zijn alter-ego, in de periode dat hij st Jimmy is, is hij een drugsverslaafde punk-rocker. whatsername wordt gewoon gebruikt om een meisje aan te duiden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100