waar kun je draaitafels kopen??

Weet jij het antwoord?

/2500

Die kun je hier kopen. http://www.koopje24.nl/search/landing/query/draaitafels/s/google/koid/5532792374/

Bij een pottenbakker die er mee stopt.

In bijna elke muziekwinkel..Kijk eens op Feedback.nl of bax-shop.nl De prijzen zijn laag maar de service (kennis van personeel) laat wel eens te wensen over.

Op marktplaats staan er heel veel: http://kopen.marktplaats.nl/muziek-en-instrumenten/draaitafels/c740.html Maar ik heb er ook nog 2 thuis staan. mag je ook kopen. Want je wilt er twee of meer?

Tegenwoordig zijn ze weer in, de Kijkshop en de Mediamarkt verkoopt ze ook als je die draaitafels bedoeld tenminste

www.feedback.nl

http://www.new-line.nl/nl/

usb draaitafels zijn bij bijna alle grote ketens te koop die ook andere audio-apparatuur verkoopt zoals mediamarkt, saturn, bcc, block, kijkshop. Maar deze zijn erg goedkoop en ook niet al te best. Beter koop je een goede draaitafel bij een audio speciaalzaak, of tweedehands. Deze is dan niet voorzien usb maar kun je door middel van een tussenversterker wel op je computer aansluiten. Een goede draaitafel is minstens 7 kilo en heeft een plateau dat minstens even groot is als een langspeelplaat. Technics maakt goede draaitafels, de sl 1200 is behoorlijk aan de prijs, maar wel kwaliteit, tweedehands zijn ze gezien voor 200 euro maar dan zonder element

In Amsterdam centrum is nog een echte vinyl platenzaak (naam ontschoten, even googleen) Deze verkoopt nog steeds de Technics SL1200.

Gewoon heel makkelijk www.bax-shop.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100