Ik wil graag een akoestische gitaar kopen. Het probleem is alleen dat ik niet zoveel weet over gitaren. is de valencia cg 150 set een goede gitaar?

Weet jij het antwoord?

/2500

jaa een uitstekende set! heb hem zelf ook, erg tevreden!

Bronnen:
Mezelf

Als je net begint kan je waarschijnlijk wel met de eenvoudigste gitaar beginnen die je kan vinden. Je kan ook nog op marktplaats zoeken naar een nog goedkopere beginners gitaar (klassiek of western maakt niet zo veel uit maar nylon snaren kunnen wat prettiger op je vingers zijn als beginner). Voor je zover bent dat je de kwaliteit van een gitaar daadwerkelijk gaat merken ben je al een paar jaar verder. Ik denk dat je rustig op die gitaar kan beginnen.

Je koopt al een simpele nieuwe gitaar voor 40 euro, terwijl gebruikte gitaren een verborgen mankementje kunnen hebben, barstje, verbogen hals, dolgedraaide snaarspanners e.d. Als je wat kunt spelen kun je ook op deze dingen letten wanneer je een andere cq duurdere gaat kopen. succes.

Die is toch rond de €60? Dat zal geen al te beste zijn denk ik. Als je hem koopt, probeer iemand mee te nemen die al speelt. Dan kan die hem uitproberen. Als hij helemaal verkeerd staat afgesteld dan speelt hij niet lekker en dan ben je er snel klaar mee. En dat zou zonde zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100