hoe leer je snel piano

ik heb al zangles en door fluiten kan ik notenlezen, en ik wil graag zingen en piano spelen tegelijk hoe kun je snel de basistechnieken leren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

via deze site misschien? Toegevoegd na 14 seconden: zie link

Bronnen:
http://www.leersnelpianospelen.com/

Gewoon op les gaan.

Ja indd op les gaan noten leren lezen simpele piano boeken kopen en filmpjes op ytube kijken! werkt bij mij top!

Neem les. Het is vooral belangrijk dat je de basis goed onder de knie hebt. Ik speelde al 5 jaar gitaar voordat ik les nam. Dat was voor mij de verkeerde volgorde. Ik kon "toch al spelen", dus bekijk het maar. Hoe snel je leert spelen hangt ervan af of je er aanleg voor hebt en het kwartje bij je valt.

Ik neem aan dat je het alleen voor jezelf wilt, niet om bij een bandje ofzo te gaan? Dan zou je heel makkelijk gewoon 1 of andere popsong kunnen downloaden, waar de akkoorden boven staan, en dan in plaats van de akkoorden alleen de noot spelen die er staat. Als je fluit speelt moet de G sleutel geen probleem zijn om te lezen deze speel je dan met de rechterhand. De akkoorden (noten, wat makkelijk voor jou is) met de linkerhand, het klinkt dan gelijk al heel wat.

Verkijk je er niet in ! Ik ben zelf een geluids man Al kun je nog zo mooi zingen maar vaak kunnen ze het niet samen spelen en zongen tegelijk Na les is verstandig

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100