ik ben 10 ik wil beroemd worden met zingen hoe kan ik het doen

hoe ik beroemd word

Weet jij het antwoord?

/2500

Ga net als Justin Bieber, Esmé Denters enz. Via de webcam je stem opnemen. Zet dit op youtube en wie weet word je wel erg beroemd. Anders kun je ook op zangles gaan. En als je wat ouder bent kun je audities doen bij talentenshows zoals The Voice of Holland, Popstars, X factor. Anders plaats je je liedje of je stem op andere sociale media's Twitter, Facebook, Myspace Toegevoegd na 1 dag: Je HOEFT niet perce jezelf te laten zien. Maar je kan ook zonder webcam maar dan alleen je stem opnemen

Zangles nemen.. en als je ietsje ouder bent mee doen met popstars/ the voice of holland etc.. En zing is voor mensen die je niet zo heel goed kent.. kijk wat die ervan vinden.. want je WILT natuurlijk graag beroemd worden.. maar je moet wel een beetje kunnen zingen, en wilt natuurlijk niet voorschut staan. Dus ik zou zeggen probeer het eerst is bij verre kennissen etc. success.

Naast de tips van hierboven is het misschien ook leuk om veel aan performance te doen thuis. Mocht je toneel ook leuk vinden kun je misschien ook toneel lessen nemen en kun je zo ook bij een musical terecht komen. Geef je op voor audities. Misschien helpt een muziekinstrument leren spelen je ook veel verder. Het is handig om veel talenten te hebben. Zo kom je denk ik ook eerder ergens terecht. Suc6 ermee! Blijf in jezelf geloven en blijven oefenen!!

Doe mee aan die shows als popstars

plaats een filmpje van jezelf op youtube zo zijn er heel veel beroemd geworden. Je kan ook altijd mee doen met een talentenjacht.

Doe mee met het junior songfestival

Schrijf je in bij audities/castings voor kinderen in het genre musical. Daar kun je je stem laten horen en wellicht als je echt talent hebt, zien ze verdere plannen met je wel zitten.

goed oefenen en als je ouder word meedoen aan de voice of holland popstars of xfactor ofzo

Beroemd worden: 1) talent hebben, 2) les nemen, 3) oefenen, oefenen,oefenen, 4) geluk hebben, 5) heel veel zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen hebben, 6) het doen omdat je het wilt doen, omdat je het leuk vindt, omdat je het goed kunt, er alles voor over hebt. 7) het niet doen om beroemd te willen zijn, de meeste mensen die rijk en beroemd zijn geworden, zijn daar helemaal niet mee bezig geweest, dat is gebeurd omdat: zie 1 t/m 6 ! Hals- und Beinbruch !! (hals- en beenbreuk wensen artiesten elkaar backstage, vlak voordat ze op moeten).

Je zou mee kunnen doen met een zang programma voor kinderen als het junior Eurovisie songfestival. Vooral ook veel oefenen en zangles nemen,

Meedoen met het kinderkoor van kinderen voor kinderen ( of in je eigen woonplaats) en als je goed kunt zingen, spring je eruit. Je krijgt daar in ieder geval tips en goede begeleiding.

hoe moet je acteur en zanger worden

Bronnen:
mazlum

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100