Ik ben opzoek naar websites voor het vinden van gitaar akkoorden bij songs?

Ik ken momenteel chordie chords,

Weet jij het antwoord?

/2500

Bedoel je dit: http://www.vanvlietmuziek.com/Gitaarakkoorden/tabid/81/Default.aspx http://www.popschoolmaastricht.nl/homepage_frameset.htm?page=college_gitaar_akkoorden_machine.htm Of meer een site met liedjes met akoorden? Toegevoegd op 15-06-2009 20:09:58 Je zou het voortaan ook eens op de collegasite kunnen proberen: http://bladmuziek.startpagina.nl/prikbord/ (wel even aangeven dat je de vraag ook in Goede Vraag wilt terugzien. Dan kijken er nog meer mensen naar). Toegevoegd op 15-06-2009 20:15:38 Ik heb even gekeken naar Chordie en dat is volgens mij een zoekmachine voor liedjes. Wat ik zo zag is dat er geen akoorden bij staan. Bedoel je dat je zoekt naar een website waar de tekst én de gitaar akoorden bij staan? Want die vraag is wel heel erg algemeen. Je kunt natuurlijk zoeken op de titel van het lied, maar waarom kijk je dan niet naar andere websites waarop liedjes staan met gitaarakoorden, bijvoorbeeld: http://www.gitaartabs.nl/index.php?page=meestgedownloadtop

Hier kun je wel even voort....

Bronnen:
http://www.free-scores.com/free-sheet-musi...

Ik gebruik altijd: www.ultimate-guitar.com Ik raad je hem dan ook erg aan!

http://www.gitaartabs.nl/

De bekendste sites zijn al door anderen genoemd, maar kijk vooral eens op http://www.youtube.com/user/justinsandercoe?blend=3&ob=4 en/of http://www.justinguitar.com/ Justin Sandercoe is een gitaarleraar (o.a. van Kathy Melhua) en performer en geeft les via youtube filmpjes. Hij heeft een groot aantal bekende nummers uitgewerkt en legt stap voor stap uit hoe je deze moet spelen, inclusief de juiste strumming etc. M.i. een must voor de beginnende maar ook de gevorderde gitaarspeler. Ik ben nog geen betere site tegengekomen om gitaar te leren.

Bronnen:
http://www.justinguitar.com/
http://www.youtube.com/user/justinsanderco...

Ik zal geen site noemen, die staan hier al genoeg zie ik. Maar ik kan je wel een zoektip geven. Stel je zoekt de akkoorden van Hotel California, zoek dan bijvoorbeeld naar "Hotel California" Chords of "Hotel California" TAB Als je dit doet voor de liedjes die je zoekt, dan kom je op heel veel verschillende sites terecht waarop je akkoorden kunt vinden. Verder kom je er dan al vlug achter welk je favoriet is.

911tabs.com

Bronnen:
www.911tabs.com

Veel hits geven tekst met lappen reclame wat veel inkt kost. Deze is ook wel prettig: http://www.scribd.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100