Wat is de naam van de nieuwe single van Michael Jackson?

Ik hoorde gisteravond op 3fm bij Ekstra Weekend tussen 19:00 en 20:00 de nieuwe single van Michael Jackson. Ondanks dat ik nooit echt fan van hem ben geweest (en dat ook niet plotseling ben geworden nadat hij dood is), vond ik het een erg goed nummer. Weet iemand wat de naam van de single is?

Toegevoegd na 21 minuten:
Nee het ging niet om het nummer met Akon. Die vind ik zelf ook erg tegen vallen. En ik snap dat een nieuw nummer van een overleden artiest ook niet mogelijk is, maar ik bedoel dan natuurlijk het meest recente uitgebrachte nummer.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan op de website van 3FM zien welke nummers ze gedraaid hebben. Echter ik zie op die datum en tijd geen nummer van MJ staan...

Bronnen:
http://www.3fm.nl/welkliedjewasdat

Hold My Hand. Schijnt erg tegen te vallen.

The King of Pop zingt samen met Akon het nummer "Hold My Hand". Toegevoegd na 24 minuten: 'Hold my hand' werd al in 2007 opgenomen, maar het nummer was toen nog niet klaar. Akon heeft het nu afgewerkt. Het duet van de twee staat op het postume album van de 'King of Pop' dat komende week officieel wordt uitgebracht. Toegevoegd na 40 minuten: Maar als het dan echt deze titel niet zou zijn, dan bedoel je waarschijnlijk "Breaking news". Oorspronkelijk werd gedacht dat dit nummer de eerste single zou zijn van het album Michael. Sony Music heeft echter bevestigd dat "Breaking News" niet zal worden uitgebracht als officiële single, maar als promotionele teaser. De eerste echte single van het album wordt Hold My Hand.

Bronnen:
http://www.telegraaf.nl/filmenuitgaan/muzi...
http://www.youtube.com/watch?v=-oCCnxBos10

Een nieuw nummer van een dood iemand is niet mogelijk. Het kan dus hoog uit gaan om een oud nummer (of remix) dat voor het eerst officieel wordt uit gebracht. Maar zoals mijn voorganger schreef, gaat het hier om: "Hold my hand" en is het een oud nummer uit 2007.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100