wie weet er nog een goede comedy/humor film?

Wie weet er een goede comedy/humor film.

Weet jij het antwoord?

/2500

the titanic

Sister Act. Gezellig en grappig. Bij Wrongfully Accused lag ik ook de hele tijd dubbel. Ratrace is mijn 3e aanrader. En als laatste Norbit, met Eddie Murphy. (De 1e film waarbij ik hem niet irritant vind...)

shes the man!

the 40 year old virgin.

Bronnen:
http://www.imdb.com/title/tt0405422/

Spy Hard Naked Gun 33 1/3: The Naked Gun 2 1/2: The Naked Gun Toegevoegd na 1 minuut: http://www.youtube.com/watch?v=eJEmtLxkEoI

las laatst dat ‘Some like it hot’ door filmcritici is verkozen tot beste comedy aller tijden. Of je daar waarde aan moet hechten, is natuurlijk de vraag. Mijn favorieten zijn Ferris Bueller’s Day off en Groundhog Day..

Dit is natuurlijk een kwestie van smaak. De laatste film waar ik enorm om heb gelachen was 'the Hangover' en daar heb ik ook in m'n omgeving een hoop leuke reacties over gehoord.

The League of Gentleman's Apocalyps

The ringer, the simpsons the movie, grown ups. EN GA ZO MAAR DOOR! =D

De selectie van Monty Python-films moet je gezien hebben. Vergelijk hun humor met andere films en cabaretiets uit hun tijd en je ziet dat ze hun tijd ver vooruit waren. Ook Charlie Chaplin is briljant. Zowel in de film Modern Times als The Great Dictator is de humor heel goed en hebben de films zelfs een belangrijke boodschap. Dus deze twee grootheden zou ik aanraden, in tegenstelling tot de slappe comedies in bovenstaande antwoorden.

Tootsie. Dat is echt een grappige film!

Het 1e wat in me opkomt is "see no evil, hear no evil" met Gene Wilder (=doof) en Richard Pryor(=blind) samen beleven ze hilarische momenten!

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=p3SpyVcsxAI

Hier vind je een lijst van 49572 "Most Popular Comedy Feature Films": http://www.imdb.com/genre/comedy ;-) Een paar van mijn eigen favorieten zijn naast de al genoemde Monty Pythonfilms: A fish called Wanda. Ratatouille vond ik geweldig. Wallace & Gromit. De Pink pantherfilms met Peter Sellers. The big Lebowsky. This is Spinal Tap. En eeuwig top hier, geen film maar een serie: Fawlty Towers.

't is een oudje, maar wel een pareltje: It's a mad, mad, mad world... Briljante film. Ook een aanrader: The God's must be crazy http://www.youtube.com/watch?v=t127UCrtvLw

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=OP2WCpHIg1Y

Ha, die Gast22335; Een van de leukste films die ik ooit heb gezien is een vrij onbekende van Robin Williams; The World According To Garp.

Zo goed als alle films van de broers Coen, met Burn after Reading als humoristisch hoogtepunt. Met Brad Pitt in een geweldige rol als sportschoolleraar.

Ik vond four Weddings and a funeral echt heel grappig, maar dat is wel een chickflick.

Super Hero Movie ( Beste film ooit!) The Hangover

hot tub time machine

austin powers!!!!!!!!!!

Sahara of Fool's gold. Zijn hele leuke humor met een beetje actie films.

yes man

Date night, echt geweldig! Met Steve Carell van "The 40 year old virgin". Date night hebben wij vorig weekend gehuurd, echt hilarisch!

"Grown Ups" Ik heb echt gelachen!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100