ik heb een ned.film gedownload, nu wil ik ook graag de ondertiteling, waar kan ik die vinden en hoe moet ik dat dan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hier kan je ondertitels vinden: http://www.nlondertitels.com/ Op dit moment bevat onze database 14625 Nederlandse ondertitels. Deze site wordt dagelijks geüpdatet, en op het forum [http://forum.nlondertitels.com/] leggen ze je uit hoe je ze kan gebruiken. Omdat wij niet weten welk type bestand je hebt, gaat die uitleg een beetje ver hier.

http://www.ondertitel.com/ Hier kun je je ondertiteling uit halen. Met programma Convertxtodvd kun je bestanden naar andere bestanden veranderen, maar ook ondertiteling bij gooien kijk naar de handleiding http://www.top5soft.com/tutorial/how-to-add-subtitle-to-dvd-movie.html

er zijn verschillende websites voor ondertitels te halen, er zijn al een aantal genoemd. Je kunt vaak ook bij Google intypen: (Film naam) subtitels. Dan download je het bestand (meestal .sub of .srt) Het beste is dat je de subtitel dezelfde naam geeft als de film, als je dan de film gaat afspelen op je pc, pakt hij meestal automatisch het ondertitel bestand. Bij mij werkt dat altijd (ik gebruik VLC player)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100