Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe hete de britse Comedy serie over jongeren?

Dit ging over jongeren de man was bouwvakker samen met een vriend ... alles liep in het 100 en ze deden vooral in de kroeg hangen en bier drinken

Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
2.1K
LeonardN
4 jaar geleden
Misschien
https://nl.wikipedia.org/wiki/Auf_Wiedersehen,_Pet
Antoni
4 jaar geleden
@LeonardN, ik heb er, vóór ik mijn antwoord gaf, even over gedacht of de vraagsteller de serie die jij noemt zou kunnen bedoelen, maar 'Auf Wiedersehen, Pet' gaat, voorzover ik kon nagaan, niet over jongeren.
LeonardN
4 jaar geleden
Daarom is het ook een reactie. Als de hoofdelementen goed waren had ik er wellicht een antwoord van gemaakt. Ik zie jouw antwoord dan ook meer als een reactie aangezien het in de hoofdvraag genoemde element al afwijkt.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Er is een Amerikaanse serie, niet een Britse, over bouwvakkers. Deze heet When the Whistle Blows. De bouwvakkers gaan na werktijd het liefst naar de bar met de naam Darlene's. Het is een serie uit 1980.

Zie https://en.wikipedia.org/wiki/When_the_Whistle_Blows_(TV_series).
...
Hier https://www.youtube.com/watch?v=TRDgHX5bzIs vind je een aflevering ervan. De uitzending begint een paar minuten na het begin van de video.
(Lees meer...)
Toegevoegd op 12 oktober 2019 07:13: tekst
Antoni
4 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding