Ik zoek een film met het thema "circus".

Alles is welkom, zowel horror als humor als kinderfilm...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De film 'IT' gaat over een clown.. Ik vond hem toen ik 14 was echt doodeng. Ik weet dat het niet echt direct met het circus te maken heeft, maar dit is zeg maar de andere kant van de clown.. en een clown hoort natuurlijk zeker wel bij het circus. Daarom denk ik dat deze film toch wel aan je thema kan voldoen. Toegevoegd na 1 minuut: Ik heb er nog 1 gevonden! :D Zie de 2e link.

ik heb ooit een wat oudere (zwart/wit) film gezien die "freaks" heette dacht ik, of "freak show". was opgenomen met mismaakte acteurs, en speelde in het circus. staat me bij dat ik het een erg mooie film vond. Toegevoegd na 8 minuten: ik heb even gezocht: de film heet "freaks", en is van tod browning. hij is uitgebracht in 1932.

Cirque du Freak, The Vampires's Assistant2009 http://www.imdb.com/title/tt0450405/ The Circus uit 1929 http://en.wikipedia.org/wiki/The_Circus_(film) Polly of the Circus http://nl.wikipedia.org/wiki/Polly_of_the_Circus

Dombo

Misschien heb je hier wat aan?. Sites zijn helaas wel engelstalig.

The Prestige Toegevoegd na 51 minuten: .Maar let op,het is wel moeilijk te begrijpen

Federico Fellini's, La Strada, een oude film met Anthony Quinn. Oscar winnaar in 1956 voor beste buitenlandse film Toegevoegd na 4 minuten: Any Day , film met Danny Kaye Toegevoegd na 7 minuten: Merry Andrew, met Danny Kaye

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/La_strada

Trapeze (1956) Mike Ribble was ooit een groot trapeze-artiest, en de enige die ooit een driewaartse salto wist te maken, totdat hij een ongeluk kreeg. Tino voegt zich bij het circus, en weet Mike over te halen om hem de driewaartse salto te leren. Lola, een acrobate, hoort dit en wilt meedoen met de act.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100