Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Bestaat de Film waarin mensen erg onverstaanbaar Brits praten?

Ik heb ooit een trailer gezien van een film waarin mensen dus heel erg onverstaanbaar Brits praten. Weet iemand waar en hoe ik die trailer kan vinden? is deze film ooit echt uitgebracht?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
856

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Deze film heet Skwerl. De oorspronkelijke versie staat bijvoorbeeld op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Vt4Dfa4fOEY .

In die oorspronkelijke versie is echter het Franse liedje dat je op de achtergrond hoort, gewoon echt Frans. Daarom is een verbeterde "versie 1.1" van Skwerl uitgebracht, waarin de tekst van het liedje net zo'n onverstaanbaar pseudo-Frans is als het onverstaanbare pseudo-Brits van de film zelf. Die "versie 1.1" vond ik voor je op Vimeo: http://vimeo.com/29720808 .

Skwerl is geen trailer, maar een korte film. Skwerl is als zodanig uitgebracht.
 

Toegevoegd na 1 uur:
 
Ik heb een link toegevoegd naar een pagina met wat meer informatie over Skwerl.
 \
(Lees meer...)
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Geweldig, ik kende de film niet! Echte films met Britten die Engels spreken en die haast niet te verstaan zijn: "Snatch" (er worden zelfs grappen hierover gemaakt in de film), en soms heb ik ook grote moeite met sommige personages uit "The Full Monty".

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding