Film over stel vrienden die steeds een jongen pesten, tot hij zelfmoord pleegt?

Ik ben al een hele tijd op zoek naar deze film, maar omdat ik zo weinig uitleg heb, weet niemand waar ik het over heb. Het gaat over een stel vrienden die steeds een dikke jongen pesten. De jongen heeft er genoeg van en verdrinkt zichzelf. Ik weet dat er een scene is van zijn begrafenis, meer weet ik niet.. Maar die film blijft steeds maar in mijn hoofd spoken en wil hem daarom zo graag nog een keer kijken!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mean Creek? Al weet ik niet helemaal zeker meer of de jongen die zo gepest werd nou zelfmoord pleegde of door een ongeluk verdronk.

is het misschien Lamb? ( engelse film) Toegevoegd na 1 minuut: australisch zelfs. ( speelt zich af in Ierland) zie bron IMDB.

Bronnen:
http://www.imdb.com/title/tt0091375/

in "Tormented" wordt een dikke jongen gepest en hij pleegt zelfmoord. (kijk eens in de link). Hij komt terug om wraak te nemen. In de youtube-link staat de trailer.

Bronnen:
http://www.imdb.com/title/tt1100053/
http://www.youtube.com/watch?v=IsAytasLUFE

Is het misschien 'Spijt!' naar het boek van Carry Slee? Toegevoegd na 3 minuten: De film is nog niet uitgekomen. Toegevoegd na 4 minuten: Misschien heb je iets van een preview gezien...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100