Zijn er nog meer films gebasseerd op succesverhalen?

Zoals ''The social network''' en pirates of silicon valley?

Toegevoegd na 2 minuten:
Films gebasseerd op succesverhalen.
Wil niet iemand die zijn verhaal deelt voor de camera.
Maar een echte film waarin zijn/haar ''leven'' wordt uitgebeeld.

Weet jij het antwoord?

/2500

"Not without my daughter" met Sally Field Toegevoegd na 19 uur: "La Bamba" over het leven van Richie Valens

*Erin Brockovitz met Julia Roberts *A Bautiful Mind met Russell Crowe (over een schizofrene professor -waargebeurd en mooie film) *Walk the Line met Joaquin Pfoenix (over Johnnie Cash)

Calender girls...

ik heb hier een heel bron voor je. Deze films zijn allemaal gebaseerd op echte verhalen. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_films_based_on_actual_events Ik raad je vooral 127hours aan echt een goeie!

Selena met Jennifer Lopez

"The First $20M are Always the Hardest" is wel echt een inspirerend verhaal maar volgens mij niet echt gebeurd. Verder zijn sportfilms (met name honkbal -Moneyball- en American Football) wel vaak echt gebeurd. Een hele mooie is met die poolhonden ("8 Below" en nog een andere over sledehonden)

The pursuit of happyness met Will Smith The great debaters met Denzel Washington Freedom Writers met Hilary Swank Dangerous minds met Michelle Pfeiffer En hoewel het voor de hoofdpersoon niet succesvol is, is zijn idee dat wel: Pay it Forward met Haley Joel Osment (zo mooi!)

Catch me if you can ook, ook al is het niet echt een succesverhaal, maar meer over zijn leven. De hoofdpersoon krijgt uiteindlijk wel een groot succes door middel van een beveiligingsbedrijf op te zetten.

-The aviator -Frost/Nixon -JFK -Elizabeth I & II -Hoffa -F.I.S.T.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100