Waarom gaan fans van Michael Jackson niet naar de film 'This is it'?

Ik ben vanavond naar de film 'This is it' geweest van Michael Jackson. Ik had vorige week meteen gereserveerd, omdat ik had verwacht dat het snel uitverkocht zou zijn en de film maar twee weken draait. Tot mijn stomme verbazing was de zaal half leeg.
Terwijl het een fantastische, ontroerende documentaire was, Michael danste en zong supergoed (terwijl het nog maar een repetitie was) en het was heel indringend om dit op groot scherm te kunnen beleven.
(Timor, van 'So you think you can dance' was er ook in te zien!)
Ik realiseerde mij hoe geweldig dat concert in Londen had kunnen worden en hoe eeuwig zonde dit is dat dat niet door kon gaan.
Na Michaels dood was heel Nederland fan van hem. Waarom gaan al die fans niet naar deze film?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan niet in de gelegenheid zijn ondanks dat je fan bent. Hij was groot in zijn metiér en daar kan je zeker bewondering voor opbrengen. Ik persoonlijk zal dan ook zeker kijken als die film algemeen goed wordt, ik ben helaas niet in staat "even naar een film te gaan" , hoe graag ik ook zou willen, en zo zal er meer zijn die dat niet even kunnen.

Ik denk dat die juist al allemaal geweest ZIJN. Juist door de enorme mediacommotie eromheen met 'Maar twee weken te zien' enzovoorts is er een run op de eerste kaartjes geweest en zaten de eerste voorstellingen bomvol, maar nu is iedereen al geweest....

Er zullen meerder oorzaken zijn, wat er 1 van kan zijn is dat de film een paar hele slechte recensies heeft gehad. Verder dat mensen niet kunnen, of dat mensen niet naar repetitiebeelden willen kijken. Ik ga zelf niet omdat ik niet denk dat het iets toevoegt, daarnaast is het ook niet als 'film' gemaakt, het is een soort documentaire en daar heb ik geen zin in.

Misschien omdat hij ook niet zo veel fans had. De meeste vinden het (natuurlijk) een goede zanger en danser, maar ik denk niet dat hij honderdduizenden fans had in Nederland. De meeste echte fans zullen overigens de eerste dagen er heen zijn geweest, schat ik zo in.

Wie is Michael Jackson?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100